Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Väiteltiin poikkiksen kanssa! Onko kalliit kattilat oikeasti parempia kuin edulliset?

Vierailija
23.11.2017 |

Mies osti saksalaisen teräskattilan ja maksoi siitä melkein 300 euroa ja hermostui kun sanoin, että marketista olisi saanut kattilan kahdella kympillä. Kallis on kuulema paljon parempi. Onko oikeasti näin? Nyt ollaan sitten puhumatta.

Kommentit (40)

Vierailija
1/40 |
23.11.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kuka hullu ostaa kolmen sadan kattilan?

Vierailija
2/40 |
23.11.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Tuskinpa kattilan hinta ratkasee kuinka hyvä se on. Varmasti saa halvemmalla ihan yhtä hyvän jos ei parmpaakin kattilaa. Tais maksaa nyt merkistä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/40 |
23.11.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Valurauta on paras.

Vierailija
4/40 |
23.11.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Miksi sanoit noin? Minä aina kehun ja kiitän kun mies käy kaupassa tai tekee ruokaa tms. Uskon että tekisi ja ostaisi paljon vähemmän jos saisi moitteita.

Vierailija
5/40 |
23.11.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Poikkiksen 😂

Vierailija
6/40 |
23.11.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ei ole ostanut.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/40 |
23.11.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Olen ostanut Ikeasta edukkaasti parhaimman peruskattilan koskaan. Riisipuuroakin voinut huoletta keittää eikä ole palanut pohjaan.

Vierailija
8/40 |
23.11.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Mitä se sinulle kuuluu, mitä toinen palkallaan ostaa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
9/40 |
23.11.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Mulla on noin 40 vuotta vanha 5 litran (halpa) teräskattila. Paksu pohja ratkaisee, muutenhan ne eivät mene miksikään ja molemmilla, sekä halvalla että kalliilla, saa tehtyä hyvää ruokaa.

Vierailija
10/40 |
23.11.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Mäkin luotan saksalaiseen merkkiin. Tosin mun kallein kattila oli noin 120e. Kyllä sen eron huomaa halpiskattiloihin. Ei mene käytössä miksikään.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
11/40 |
23.11.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Taidat olla teini kun käytät sanaa "poikkis"

Vierailija
12/40 |
23.11.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Valurauta on paras.

Tuleeko makaroonista ja riisistä jotenkin parempaa kun keittää siinä? :D

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
13/40 |
23.11.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ikean teräskattilat on paljon paskempia kuin Hackmanit. Läiskittyvät ja keräävät kalkkisaostumia, himmenevät ja tummuvat alta aikayksikön. Asiansa kattiloina ajavat joo.

Vierailija
14/40 |
23.11.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kattiloissa nyt tuskin kovin suuria eroja on.

Paistinpannuissa esim. 16 euron Lidlin Ernesto keraamiset pannut kestävät ihan hyvin sen 2 vuotta. Ei ne kalliimmat teflon jne. kestä sen kauemmin.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
15/40 |
23.11.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ei mielikuvituspoikaystävät osta kattiloita.

Vierailija
16/40 |
23.11.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

On teilläkin helvetin tylsä parisuhde poikkiksen kaaaaaa

Vierailija
17/40 |
23.11.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Köh.... ette arvaakaan, miten isosti parempia laadukkaat kattilat ovat!

Tietysti homma riippuu ja roikkuu siitä, keitteleekö pelkkää makaronimössöä vai laittaa oikeasti ruokaa ja paljon ja monenlaista.

Laadukkaassa kattilassa on kunnon teräsrunko (mieluiten krominikkeliterästä, koska se varaa lämpöä paremmin kuin pelkkä ruostumaton teräs) tai vielä mieluummin kuparirunko - ja riittävän paksu pohja, jonka lävitse lämpö leviää tasaisesti ja ruoka ei pala pohjaan ja kattila pysyy tasapohjaisena vuodesta toiseen.

ok, kelvollisia kattiloita saa halvemmallakin kuin 300 eurolla, mutta se EI ole oikeasti paha hinta hyvästä kattilasta. Kyse on vuosikymmeniä kestävästä investoinnista.

Ja ehdoton no-no markettien parinkympin lärpäkkeille. Niistä menee meikäläisellä hermo ihan totaalisesti. Pohja lämpenee epätasaisesti, eikä kattilassa voi ruskistaa, vaan ruskistus pitää tehdä erikseen paistinpannulla, ettei pala.

Plussaa on ilman muuta myös uuninkestävyys, koska haudutus on järkevää tehdä monasti uunissa.

t. ammattikokki

Vierailija
18/40 |
23.11.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Mies osti saksalaisen teräskattilan ja maksoi siitä melkein 300 euroa ja hermostui kun sanoin, että marketista olisi saanut kattilan kahdella kympillä. Kallis on kuulema paljon parempi. Onko oikeasti näin? Nyt ollaan sitten puhumatta.

Mikä vitun poikkis?

Vierailija
19/40 |
23.11.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Kattiloissa nyt tuskin kovin suuria eroja on.

Paistinpannuissa esim. 16 euron Lidlin Ernesto keraamiset pannut kestävät ihan hyvin sen 2 vuotta. Ei ne kalliimmat teflon jne. kestä sen kauemmin.

Ei herranen aika!

Kalliit laatukattilat on kuparisia, eikä ole mitään hiton pinnoitteita nähneetkään. Ikuisia kattiloita käytännössä.

Jos nyt ihan väkisin jotakin pinnoitetta haluaa, niin esim. Scanpanilla on hyviä, ja ne KESTÄÄ.

t. ammattikokki

Vierailija
20/40 |
23.11.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ei se vesi kiehuessaan tiedä keittoastian hintaa. Haaskuuseen meni poikkiksen dinaarit...

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: yksi viisi neljä