Paras "epämaito" riisipuuroon?
Mikä maidoton maito on parasta riisipuuron keittämiseen?
Riisimaito, soijamaito, kauramaito, mantelimaito...? Jos joku täsmämerkki löytyis vielä :)
Kommentit (12)
Kauramaitoa meilläkin käytetään puuroihin. Siitä tulee täyteläistä, vähän kuin täysmaitopuuro vs rasvaton maito.
Kävisköhän riisimaitokin? nimimerkki kotimaisille viljoille allerginen
Kookosmaitoon olen tehnyt, vedellä jatkettuun. Hyvää tulee.
Vierailija kirjoitti:
Kookosmaitoon olen tehnyt, vedellä jatkettuun. Hyvää tulee.
Ääni tälle!
Rintamaitoon minä sen leipoisin - laitetaanhan sitä aamukahviinkin.
Kauramaito. Ja "epämaitoa" sanotaan myös kasvimaidoksi. :)
Jotenkin aina olen ajatellut että mantelimaidosta tulisi hyvä riisipuuro.
En ole ikinä koittanut kylläkään.
Riisipuurosta tulee parasta Alpron siniseen soijamaitoon tehtynä. Muutama tavallisen maidon käyttäjä siirtyi myös tekemään tähän paremman maun vuoksi. Suosittelen.
Soijamaito/kauramaito ja lopuksi pirkka kaura"kerma".
Täyteläistä tulee ja uppoaa myös muille kuin maidottomille. Reilusti suolaa.
Ääni mantelimaidolle! Ei ylimääräisiä makuja puuroon, vain pehmeä koostumus.
Miehen isällä on maitoallergia. Ovat tehneet tämän vuoksi veteen riisipuuron pitkään kunnes vinkkasin heille Oatlyn kauramaidosta. Ovat olleet hirmu tyytyväisiä siihen ja kehuneet, että tulee hyvää puuroa. Antaa pehmeän maun puurolle.