Mieheni elää epäterveelliseti!
Miehellä on himo lihaan, makkaraan, syö ranskiksia.... Kurkkua syö kun pakotan.
Hän syö kerran päivässä ähkyyn, muuten elää kahvilla ja reissumiehellä. Ei polta tai juo.
Silti hän on terve, vähä uninen, vahva ja hyväkuntonen. Vuosiin ei ole ollut edes nuhaa.
Hän oli vasta perusteellisessa lääkärin tarkastuksessa, hemoglopiini oli 180, muut arvot oli kun ohjekirjassa.
Kommentit (19)
Juu ei se toimi noin.
On mahdollista polttaa tupakkaa kuin korsteeni ja vetäistä kunnon viskiryyppy joka ilta ja silti elää satavuotiaaksi. Huonot elämäntavat lisää riskiä sairastua. Sattuman kauppaa sitten kenen kohdalla pahin toteutuu.
Jokainen tupakka on kuin lottolapun jättäisi. Sopivasti onnea matkassa niin se on henki veks.
eihä tossa ole muuta huonoa kuin ranskisten mättäminen.
Vierailija kirjoitti:
Miehellä on himo lihaan, makkaraan, syö ranskiksia.... Kurkkua syö kun pakotan.
Hän syö kerran päivässä ähkyyn, muuten elää kahvilla ja reissumiehellä. Ei polta tai juo.
Silti hän on terve, vähä uninen, vahva ja hyväkuntonen. Vuosiin ei ole ollut edes nuhaa.
Hän oli vasta perusteellisessa lääkärin tarkastuksessa, hemoglopiini oli 180, muut arvot oli kun ohjekirjassa.
Jos hän kerran voi hyvin ja arvot on kunnossa, niin hänhän elää terveellisesti.
Kauan tuota on jatkunut? Tuskin monta vuotta jos arvot ja terveydentila vielä noin hyvät
Ainakin on pakki sekaisin jos grilliruokaa jo ihan lounaaksi ja hyvä niin.
Vierailija kirjoitti:
Miehellä on himo lihaan, makkaraan, syö ranskiksia.... Kurkkua syö kun pakotan.
Hän syö kerran päivässä ähkyyn, muuten elää kahvilla ja reissumiehellä. Ei polta tai juo.
Silti hän on terve, vähä uninen, vahva ja hyväkuntonen. Vuosiin ei ole ollut edes nuhaa.
Hän oli vasta perusteellisessa lääkärin tarkastuksessa, hemoglopiini oli 180, muut arvot oli kun ohjekirjassa.
Liian korkea hemoglobiini kertoo verisuonten ahtautumisesta,se on elimistön yritys suojata hapenpuutteelta.Yhdellä sydänkohtaukseen kuolleella oli 190.Sen takia yläraja on määritelty.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Miehellä on himo lihaan, makkaraan, syö ranskiksia.... Kurkkua syö kun pakotan.
Hän syö kerran päivässä ähkyyn, muuten elää kahvilla ja reissumiehellä. Ei polta tai juo.
Silti hän on terve, vähä uninen, vahva ja hyväkuntonen. Vuosiin ei ole ollut edes nuhaa.
Hän oli vasta perusteellisessa lääkärin tarkastuksessa, hemoglopiini oli 180, muut arvot oli kun ohjekirjassa.Liian korkea hemoglobiini kertoo verisuonten ahtautumisesta,se on elimistön yritys suojata hapenpuutteelta.Yhdellä sydänkohtaukseen kuolleella oli 190.Sen takia yläraja on määritelty.
Hänellä on korkea hemoglopiini synnynnäinen ja ollut lapsesta asti. Toki erittäin fyysinen työ lisää siitä.
Kolestroli arvot viittaa parhaiten tukkeumiin, ne vaan oli hänellä poikkeuksellisen hyvät. Huonot oli alhaiset ja hyvät ylläällä, rajojen sisässä.
Vierailija kirjoitti:
Kauan tuota on jatkunut? Tuskin monta vuotta jos arvot ja terveydentila vielä noin hyvät
Ikää hänellä on 37 ja kouluajoilta asti meno on ollut samaa. Karkit on jäänyt vanhemmiten pois.
Vitamiiniarvot eivät näy perus verikokeissa ja huono tilanne siellä saattaa jäytää pikkuhiljaa terveyttä (moni vitamiini, antioksidantti toimii syöpää ehkäisevänä).
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Miehellä on himo lihaan, makkaraan, syö ranskiksia.... Kurkkua syö kun pakotan.
Hän syö kerran päivässä ähkyyn, muuten elää kahvilla ja reissumiehellä. Ei polta tai juo.
Silti hän on terve, vähä uninen, vahva ja hyväkuntonen. Vuosiin ei ole ollut edes nuhaa.
Hän oli vasta perusteellisessa lääkärin tarkastuksessa, hemoglopiini oli 180, muut arvot oli kun ohjekirjassa.Liian korkea hemoglobiini kertoo verisuonten ahtautumisesta,se on elimistön yritys suojata hapenpuutteelta.Yhdellä sydänkohtaukseen kuolleella oli 190.Sen takia yläraja on määritelty.
Hänellä on korkea hemoglopiini synnynnäinen ja ollut lapsesta asti. Toki erittäin fyysinen työ lisää siitä.
Kolestroli arvot viittaa parhaiten tukkeumiin, ne vaan oli hänellä poikkeuksellisen hyvät. Huonot oli alhaiset ja hyvät ylläällä, rajojen sisässä.
Miksi sitten väität hänen elävän epäterveellisesti?
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Miehellä on himo lihaan, makkaraan, syö ranskiksia.... Kurkkua syö kun pakotan.
Hän syö kerran päivässä ähkyyn, muuten elää kahvilla ja reissumiehellä. Ei polta tai juo.
Silti hän on terve, vähä uninen, vahva ja hyväkuntonen. Vuosiin ei ole ollut edes nuhaa.
Hän oli vasta perusteellisessa lääkärin tarkastuksessa, hemoglopiini oli 180, muut arvot oli kun ohjekirjassa.Liian korkea hemoglobiini kertoo verisuonten ahtautumisesta,se on elimistön yritys suojata hapenpuutteelta.Yhdellä sydänkohtaukseen kuolleella oli 190.Sen takia yläraja on määritelty.
Hänellä on korkea hemoglopiini synnynnäinen ja ollut lapsesta asti. Toki erittäin fyysinen työ lisää siitä.
Kolestroli arvot viittaa parhaiten tukkeumiin, ne vaan oli hänellä poikkeuksellisen hyvät. Huonot oli alhaiset ja hyvät ylläällä, rajojen sisässä.Miksi sitten väität hänen elävän epäterveellisesti?
Eläähän hän kaikkien taiteen sääntöjen, ravintoterapeuttien ja työterveyslääkäri ohjeiden vastaisesti
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Miehellä on himo lihaan, makkaraan, syö ranskiksia.... Kurkkua syö kun pakotan.
Hän syö kerran päivässä ähkyyn, muuten elää kahvilla ja reissumiehellä. Ei polta tai juo.
Silti hän on terve, vähä uninen, vahva ja hyväkuntonen. Vuosiin ei ole ollut edes nuhaa.
Hän oli vasta perusteellisessa lääkärin tarkastuksessa, hemoglopiini oli 180, muut arvot oli kun ohjekirjassa.Liian korkea hemoglobiini kertoo verisuonten ahtautumisesta,se on elimistön yritys suojata hapenpuutteelta.Yhdellä sydänkohtaukseen kuolleella oli 190.Sen takia yläraja on määritelty.
Hänellä on korkea hemoglopiini synnynnäinen ja ollut lapsesta asti. Toki erittäin fyysinen työ lisää siitä.
Kolestroli arvot viittaa parhaiten tukkeumiin, ne vaan oli hänellä poikkeuksellisen hyvät. Huonot oli alhaiset ja hyvät ylläällä, rajojen sisässä.
Matalalla kolesterolilla tulee puolet sydänkohtauksista,se on huono mittari.Kaiken huippu oli kun johtopäätös tästä tutkimuksen jälkeen oli että kolesterolia pitää laskea entisestään.Mieheltä puuttuu antioksidantit jotka estävät kolesterolin hapettumisen suonenseinämiin.
Se on hemoglobiini b:llä, opettele kirjoittamaan!
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Miehellä on himo lihaan, makkaraan, syö ranskiksia.... Kurkkua syö kun pakotan.
Hän syö kerran päivässä ähkyyn, muuten elää kahvilla ja reissumiehellä. Ei polta tai juo.
Silti hän on terve, vähä uninen, vahva ja hyväkuntonen. Vuosiin ei ole ollut edes nuhaa.
Hän oli vasta perusteellisessa lääkärin tarkastuksessa, hemoglopiini oli 180, muut arvot oli kun ohjekirjassa.Liian korkea hemoglobiini kertoo verisuonten ahtautumisesta,se on elimistön yritys suojata hapenpuutteelta.Yhdellä sydänkohtaukseen kuolleella oli 190.Sen takia yläraja on määritelty.
Hänellä on korkea hemoglopiini synnynnäinen ja ollut lapsesta asti. Toki erittäin fyysinen työ lisää siitä.
Kolestroli arvot viittaa parhaiten tukkeumiin, ne vaan oli hänellä poikkeuksellisen hyvät. Huonot oli alhaiset ja hyvät ylläällä, rajojen sisässä.Miksi sitten väität hänen elävän epäterveellisesti?
Eläähän hän kaikkien taiteen sääntöjen, ravintoterapeuttien ja työterveyslääkäri ohjeiden vastaisesti
Mutta se on hänelle terveellistä. Pitäisikö hänen syödä "ohjeiden" mukaan ja voida huonosti? Olisiko se terveellistä?
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Miehellä on himo lihaan, makkaraan, syö ranskiksia.... Kurkkua syö kun pakotan.
Hän syö kerran päivässä ähkyyn, muuten elää kahvilla ja reissumiehellä. Ei polta tai juo.
Silti hän on terve, vähä uninen, vahva ja hyväkuntonen. Vuosiin ei ole ollut edes nuhaa.
Hän oli vasta perusteellisessa lääkärin tarkastuksessa, hemoglopiini oli 180, muut arvot oli kun ohjekirjassa.Liian korkea hemoglobiini kertoo verisuonten ahtautumisesta,se on elimistön yritys suojata hapenpuutteelta.Yhdellä sydänkohtaukseen kuolleella oli 190.Sen takia yläraja on määritelty.
Hänellä on korkea hemoglopiini synnynnäinen ja ollut lapsesta asti. Toki erittäin fyysinen työ lisää siitä.
Kolestroli arvot viittaa parhaiten tukkeumiin, ne vaan oli hänellä poikkeuksellisen hyvät. Huonot oli alhaiset ja hyvät ylläällä, rajojen sisässä.Matalalla kolesterolilla tulee puolet sydänkohtauksista,se on huono mittari.Kaiken huippu oli kun johtopäätös tästä tutkimuksen jälkeen oli että kolesterolia pitää laskea entisestään.Mieheltä puuttuu antioksidantit jotka estävät kolesterolin hapettumisen suonenseinämiin.
Punasolujen määrä ei kerro juuri mitään tukkeumista, paineet kertoo enemmän. Lievä astmakin lisää punasoluja.
Kokonaisuus ratkaisee. Miehellähän on ollut korkeat arvot jo nuorena. 180 arvoilla ei ole vielä mitään hätää tai riskiä. Vastaan on tullut pitkälti yli 200 lukuja, niille suunnitellaan lääkitystä tai luovutuksia.
Huolestuttavinta olis alhaiset punasolujen arvot, nykyään tulee paljon vastaanotolle liian alhaisen arvon omaavia potilaita.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Miehellä on himo lihaan, makkaraan, syö ranskiksia.... Kurkkua syö kun pakotan.
Hän syö kerran päivässä ähkyyn, muuten elää kahvilla ja reissumiehellä. Ei polta tai juo.
Silti hän on terve, vähä uninen, vahva ja hyväkuntonen. Vuosiin ei ole ollut edes nuhaa.
Hän oli vasta perusteellisessa lääkärin tarkastuksessa, hemoglopiini oli 180, muut arvot oli kun ohjekirjassa.Liian korkea hemoglobiini kertoo verisuonten ahtautumisesta,se on elimistön yritys suojata hapenpuutteelta.Yhdellä sydänkohtaukseen kuolleella oli 190.Sen takia yläraja on määritelty.
Parilla sydäriin kuolleella on ollut alle 100. Hemoglobiini kertoo tosi vähän kalkkeutumista. Noilla arvoilla olis tukkeutuneissa suonissa jo kova verenpaine.
Jos on hyvät perintötekijät eli ei turhia perinnöllisiä riskejä, 37-vuotiaan keho antaa vielä todella paljon anteeksi. Etenkin, jos lapsuuden ruokavalio on ollut edes jotakuinkin tolkullinen ja liikuntaakin on harrastettu. Tilanne voi olla jo ihan toinen kymmenen tai kahdenkymmenen vuoden kuluttua. Toki hyvällä tuurilla, kuten pieni osa juopoista ja korsteeneistakin, miehesi voi elää terveenä pitkäänkin. Se, että miehesi veriarvot ovat tuolla ruokavaliolla kunnossa, ei kuitenkaan tarkoita sitä, etteikö ruokavalio olisi epäterveelinen ja etteikö valtaosa ihmisistä samalla ruokavaliolla olisi jo tuossakin iässä jossain määrin sairas, vaikkei nyt 37-vuotiaana yksikään vielä ihan toinen jalka haudassa.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Miehellä on himo lihaan, makkaraan, syö ranskiksia.... Kurkkua syö kun pakotan.
Hän syö kerran päivässä ähkyyn, muuten elää kahvilla ja reissumiehellä. Ei polta tai juo.
Silti hän on terve, vähä uninen, vahva ja hyväkuntonen. Vuosiin ei ole ollut edes nuhaa.
Hän oli vasta perusteellisessa lääkärin tarkastuksessa, hemoglopiini oli 180, muut arvot oli kun ohjekirjassa.Liian korkea hemoglobiini kertoo verisuonten ahtautumisesta,se on elimistön yritys suojata hapenpuutteelta.Yhdellä sydänkohtaukseen kuolleella oli 190.Sen takia yläraja on määritelty.
Hänellä on korkea hemoglopiini synnynnäinen ja ollut lapsesta asti. Toki erittäin fyysinen työ lisää siitä.
Kolestroli arvot viittaa parhaiten tukkeumiin, ne vaan oli hänellä poikkeuksellisen hyvät. Huonot oli alhaiset ja hyvät ylläällä, rajojen sisässä.Matalalla kolesterolilla tulee puolet sydänkohtauksista,se on huono mittari.Kaiken huippu oli kun johtopäätös tästä tutkimuksen jälkeen oli että kolesterolia pitää laskea entisestään.Mieheltä puuttuu antioksidantit jotka estävät kolesterolin hapettumisen suonenseinämiin.
Punasolujen määrä ei kerro juuri mitään tukkeumista, paineet kertoo enemmän. Lievä astmakin lisää punasoluja.
Kokonaisuus ratkaisee. Miehellähän on ollut korkeat arvot jo nuorena. 180 arvoilla ei ole vielä mitään hätää tai riskiä. Vastaan on tullut pitkälti yli 200 lukuja, niille suunnitellaan lääkitystä tai luovutuksia.
Huolestuttavinta olis alhaiset punasolujen arvot, nykyään tulee paljon vastaanotolle liian alhaisen arvon omaavia potilaita.
Suurin yksittäinen vika tässä on suojaavien ravinteiden puuttuminen.Antioksidantit estävät tehokkaasti kolesterolin hapettumista niin eläin- kuin ihmiskokeissa.
Taitaa johtua perintötekijöistä noin hyvä terveys.
Musta ainakin tuntuu enkä myöskään tunne ketään täysin tervettä kasvissyöjää tai muuten terveellisesti syövää. Johtuuko sit siitä että huono terveys on ajanut parempaan ruokavalioon, vai onko huono terveys seurauta vegeilystä.