Miksi maistetuissa jokurteissa niin paljon sikeria?
Kommentit (10)
Kaupassa on myös sikuritonta jukurttia, jonka voi maustaa vaikka pihlajanmarjoilla. Ei mikään huono vaihtoehto sekään.
Siksi että ne ovat jälkiruokia. Suomessa tosin asiaa ei ymmärretä.
Miski maustetuis giurteiso nii pal sukkeri
Kys valio suunnal
Jotta ne olisivat mahdollisimman hyvänmakuisia ja koukuttavia. Kun tulee makeanhimo, mutta ei kuitenkaan halua sortua herkkuihin, voi vähän huijata syömällä maustettua jogurttia. Jogurttihan on siis niiku terveellistä!!1 Itsekin sorruin joskus "herkkulakolla" kuitenkin syömään näitä maustettuja jogurtteja. Nykyään tulee tosi harvoin ostettua. Ostan joko maustamatonta, tai sitten jos haluan oikeasti herkutella, niin ostan ihan "oikeita" herkkuja... ellei just sitä maustettua jogurttia nimenomaan tee mieli.
Mitähän sinä oikein oletkaan maistellut tänä iltana? Taitaa olla jotakin prosenttipitoista maustettua juomaa. Glögikausi ei ole vielä alkanut ja se lienee liian laimeatakin, ellet sitten ole terästänyt sitä.
Joulukorteissa on siksi niin paljon sokeria, että vastaanottaja voisi nuolla niitä :)
Törkeä, kun ei pysty kirjoittamaan sanaa oikein, vaikka sille on monta eri vaihtoehtoa. Ylimielistä.
älä ota enää