Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Mitä lihaa hernekeittoon?

Vierailija
29.10.2017 |

Päätin tehdä ekan kerran elämässäni hernekeittoa ja herneet on jo likoamassa huomista varten. Mitä lihaa mä käyn huomenna ostamassa keittoon? Ei mielellään jauhelihaa eikä sellaista kokonaista, raakaa lihaklönttiä joka pitäisi kypsentää, vaan jotain "valmista". Lähistöllä on lihansavustamo+myymälä, haenko sieltä palan palvikinkkua vai mitä laitan keittoon?

Kommentit (4)

Vierailija
1/4 |
29.10.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Savuluita. Savustettua lihaa.

Vierailija
2/4 |
29.10.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Palvikinkkua palanen

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/4 |
29.10.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Savupotka on aika jees.

Vierailija
4/4 |
29.10.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Keiton maku riippuu pitkälle siitä mitä lihaa käytät. Jos haluat savuisen keiton, käytät valmista savupalvia. Jos haluat raikkaamman keiton, käytät joko porsaan jauhelihaa tqi muuta tuoretta porsaanlihaa (kinkkupaloja, ulkofilepaloja yms). Puolet lihasta voi olla myös nautaa. Venäläiset käyttävät lammastakin, mitta silloin pitää uskaltaa laittaa kunnolla meiramia.

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: kahdeksan kuusi viisi