Voisiko joku leipuri tai kondiittori vastata? Miksi leivonnaisissa ei käytetä voita?
Miksi ne työnnetään täyteen hirveitä palmurasvoja ja muita halpisöljyjä? Onko hinta ainoa syy. Siinähän kärsii sekä maine että maku? Onko se sen arvoista?
Toki kunnon konditoriat käyttävät voita, mutta...
Kommentit (9)
Kustannuskysymys. Voin käyttö nostaa raaka-ainekustannuksia sekä valmiin tuotteen hintaa ja suomalainen ei ole valmis maksamaan laadusta vaan valitsee halvemman jolloin hävikki lisääntyy.
Vierailija kirjoitti:
Kustannuskysymys. Voin käyttö nostaa raaka-ainekustannuksia sekä valmiin tuotteen hintaa ja suomalainen ei ole valmis maksamaan laadusta vaan valitsee halvemman jolloin hävikki lisääntyy.
Tämä. Ja siksi Lidl on nyt suomalaisten suosikki, jota ei tälläkään palstalla saa arvostella.
Voi maistuu ihan paskalta aika monessa tuotteessa
Se on kallista ja kovettuu jääkaapissa
Suomalaiset syö aivan helvetisti liikaa piilorasvaa kaikenmaailman välipaloissaan ja nuo kaupan irtohyllyt täynnä rasvamättöä pitäisi lopettaa! Tehkää sämpylänne itse, älkääkä olko niin uusavuttomia ruuan laitossa.
Meillä käytetään voita. Herkut kuuluu ihmisten elämään ja ne pitää tehdä oikeista raaka-aineista, että saa entistä herkumpaa. Ei ole meidän tehtävä vahtia ihmisten terveyttä.
Kondiittori
Voita ja oliiviöljyä mun ruokavaliossa vain.
Ja miksei niissä ole maito!!
Vesipullaa, vesiviineriä, grrrrr!!
Kaikilla ei ole maitovammaa.
Mikä vika on hyla-maidossa?
Mut tavallaan hyvä kun rahat säästyy...
Erityisiä leivontarasvoja käytettäessä voidaan kontrolloida paremmin tuotteen rakennetta ja lisäksi säilyvyys on huimasti pidempi ja parempi myös lämpimässä. Maku tietysti on mitä sattuu ja tervellisyys - sitä ei ole.