Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Krämmäleinen liesi

Vierailija
23.10.2017 |

Moi mammat, huomenta teille näin maanantaituimaan! Olen muuttanut asuntoon, missä on sellainen vanhanmallinen liesiuuni, jossa on neljä keittolevyä. Aiemmat asukit ovat kahteen levyyn osanneet polttaa ruokansa niin perusteellisesti kiinni, että niissä on keskellä mustaa karstaa. Se ei lähde keittiön tolulla, vaikka puhdistusaine saa siinä vaikuttaa pitkään. Kokeilin myös ruokasoodaa, mutta ei sekään irrottanut möhnäkerrosta levyistä. Miten saisin levystä kovettuneen karstan irti?

Kommentit (3)

Vierailija
1/3 |
23.10.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Hinkaa sokeripalalla. Siis ihan oikeasti. Sokripala on täydellinen hankausväline!se muotoutuu kohteeseen sopivaksi ja on sen verran kiteinen, että se hankaa, mutta kuitnkin niin pehmeä ettei naarmuta.

Homma paranee vielä, jos kostutat palaa ihan pikkuhivenen ja vielä siitä se paranee, jos kostutat sen syljellä (siinä on jotain entsyymejä),

Vierailija
2/3 |
23.10.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Anna ruokasoodan vaikuttaa päivä puolitoista. Sitten hinkkaat karhunkielellä. Suurimman osan pitäisi lähteä, jotain voi jäädä. Hinkkaukseen tarvitaan myös vähän voimaa. Itse kun tein kyseisen operaation vuokra-asunnon lieteen niin oli sormet hellinä siitä hinkkauksesta.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/3 |
23.10.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Jos se liesi on ihan piloille poltettu niin ora yhteyttä huoltoon joka tulee sen hoitamaan ja jos oikeen paha on saat uuden lieden.

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: neljä neljä kuusi