Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Kypsennättekö uuniruokaan menevän lihan pannulla ennen uuniin laittamista?

Vierailija
23.10.2017 |

Vai annatteko kypsyä vasta uunissa? Miten tulee minkäkin lihan kanssa parempi lopputulos?

Kommentit (8)

Vierailija
1/8 |
23.10.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Pannulla otetaan vain väri lihaan, koska uunissahan se kypsyy.

Vierailija
2/8 |
23.10.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Eiköhän se 3-4 tuntia uunissa 120 asteessa riitä lihalle.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/8 |
23.10.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Riippuu ruuasta.

Vierailija
4/8 |
23.10.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Riippuu mikä fiilis. Joskus otan nopeasti värin pintaan ja joskus en. Esim karjalanpaisti maistuu kummin vaan samalle, kauniimman näköistä toki jos viitsii ruskistaa ensin.

Kokonaisen paistin taas ruskistan aina, tulee mehukkaampi.

Vierailija
5/8 |
23.10.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Riippuu mikä fiilis. Joskus otan nopeasti värin pintaan ja joskus en. Esim karjalanpaisti maistuu kummin vaan samalle, kauniimman näköistä toki jos viitsii ruskistaa ensin.

Kokonaisen paistin taas ruskistan aina, tulee mehukkaampi.

Ruskistaminen on aika eri asia kuin kypsentäminen, josta ap kysyi. 

Vierailija
6/8 |
23.10.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ei lihaa tarvitse kypsentää kahta kertaa.

Tyhmä kysymys.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/8 |
23.10.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Se pannulla käyttäminen on vain ruskistamista varten. Uunissa sitten kypsyy.

Vierailija
8/8 |
23.10.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

En kypsennä mutta ruskistan jotta lihan syyt sulkeutuu. Muuten ne nesteet liukenee pataruuan liemeen ja siitä tulee sameaa ja harmaata.

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: seitsemän kaksi kolme