Täh tomaatit taas 4€/kg!?
Kommentit (14)
Joo ja stockalla kurkut 6e /kilo. Sikahintoja !
Ei kypsy enää sitä tahtia kuin kesällä, joten kun ei tule markkinoille ikkunoista ja ovista, niin väkisinkin hinta nousee, mutta toi Stockan kurkkuhinta on ihan posketon.
Pitää korvata kaalilla. Hyviä reseptejä kenelläkään, että se haju lähtee pois? Vois wokata kaalista jotain.
Talvella sitten jopa 6-7 euroa kilolta kotimaiset ainakin. T:Yh
Kyllä kotimaiset tomaatitkin ovat kalliita Lidlissä tällä hetkellä, taitaa olla jotakin päälle 3,50 €/kg, kotimaiset kurkut halvempia, ostin yhden hintaan 1,69 €/kg. K-citymarketissa oli vielä tänään kurkut 1,29 €/kg, mutta en viitsinyt pelkän yhden tarjouksen erään mennä. Säästöt parin kurkun ostamisella olisi ollut noin 20 senttiä...
T. Lidl-mies.
No lopettakaa talveksi niiden syönti.
Vierailija kirjoitti:
Kyllä kotimaiset tomaatitkin ovat kalliita Lidlissä tällä hetkellä, taitaa olla jotakin päälle 3,50 €/kg, kotimaiset kurkut halvempia, ostin yhden hintaan 1,69 €/kg. K-citymarketissa oli vielä tänään kurkut 1,29 €/kg, mutta en viitsinyt pelkän yhden tarjouksen erään mennä. Säästöt parin kurkun ostamisella olisi ollut noin 20 senttiä...
T. Lidl-mies.
4 euroa kilo on erittäin halpaa ruokaa.
Tänään kotimaiset tomaatit Stockan herkussa 2,95/kg.
Vierailija kirjoitti:
Tänään kotimaiset tomaatit Stockan herkussa 2,95/kg.
Ei ole Stockaa täällä peräkylällä. :(
Vierailija kirjoitti:
Pitää korvata kaalilla. Hyviä reseptejä kenelläkään, että se haju lähtee pois? Vois wokata kaalista jotain.
Voikaalia. Pannulle voita ja kaalisilppua, sipulia jos tykkää, Sitten vaan kuullottelua niin kauan kunnes kaikki rasva on imeytynyt kaaliin ja kaali on sopivasti pehmentynyt. Liharuoan lisukkeena oivallista, miksei jonkun kasvisruoankin.
Kaali käy myös esim kasvispihveihin; juures- ja kaaliraastetta, kananmunaa, savuporotuorejuustoa, sekaisin, pihveiksi ja pannulla voissa paistaen.
Kaalista ja broilerista saa tosi herkullista keittoa kun tekee liemen itse broilerinluista ja vihannesnaateista. Lientä, kaalia, broileria, currya, voita; ensin kaali kuullotetaan voissa, lisätään curry lämmitellen, sitten liemi ja broileripalaset, keitellään pienellä tulella kunnes kypsää.
Vierailija kirjoitti:
Pitää korvata kaalilla. Hyviä reseptejä kenelläkään, että se haju lähtee pois? Vois wokata kaalista jotain.
Ei se haju lähde kypsytetystä kaalista millään. Lisäksi vatsani ei kestä sitä kypsytettynä. Raaka kyllä menee, jos on hyvä kaali. Joskus sattuu puiseva ja silloin ole pulassa. Kaalilaatikko olisi ihanaa, mutta närästää.
Raa'asta kaalista esim. coleslaw on hyvää.
Kaalibhajee: suikaloi kaalia ja sipulia, pannuun öljyä jossa kypsennät puoli minuuttia kurkumaa, chiliä, ehkä curryakin, sitten ne kasvikset (porkkanaakin voi lisätä), mausta lopuksi suolalla ja lisää loraus kookosmaitoa.
Googlaa gado-gado, indonesialainen ruoka jossa höyrytettyjä vihanneksia (esim. kaalia) tarjotaan mausteisen maapähkinäkastikkeen kera. Lisäksi yleensä keitettyjä kananmunia, nehän on halpojakin.
Täh, nyt on lokakuu!!! ->kylmää ja pimeää -> menee hieman enemmän energiaa tomattien kasvatukseen kasvihuoneessa kuin kesällä!
Lidl