Söisitkö kotipizzan sirkkapizzaa?
Kommentit (24)
Vierailija kirjoitti:
Voisin mä maistaa. :D tuli mieleen et tuleeko ne kuivattuina vai paistetaanko elävältä :D
Näyttäisivät olevan kokonaisina ripoteltuna pizzan päälle
En todellakaan. Jos on kyse selviytymisestä, voin vetää naamaan heinäsirkan ja jotain muutakin. Mutta huvikseni en sitä syö, ja vielä maksa siitä.
Vierailija kirjoitti:
Voisin mä maistaa. :D tuli mieleen et tuleeko ne kuivattuina vai paistetaanko elävältä :D
Kuvittele mitä tapahtuu kun heität pitsalle kourallisen eläviä sirkkoja ja sitten pitsa uuniin. Ne voi pomppia pitsan päältä pois.
Söisin ihan mielelläni. Sirkat on hyvin tehtynä rapeita ja maistuvia.
Kyllä kelpaisi, saisikohan niitä paahdettuina ja suolattuina niin voisi syödä kuin sipsejä.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Voisin mä maistaa. :D tuli mieleen et tuleeko ne kuivattuina vai paistetaanko elävältä :D
Kuvittele mitä tapahtuu kun heität pitsalle kourallisen eläviä sirkkoja ja sitten pitsa uuniin. Ne voi pomppia pitsan päältä pois.
Repii jalat ja siivet irti xD olis kyl näky kun pizzauuni olis täynnä sirkkoja :D
Vierailija kirjoitti:
Kyllä kelpaisi, saisikohan niitä paahdettuina ja suolattuina niin voisi syödä kuin sipsejä.
Thaimaassa sai, öljyssä paistettuna ja hyvin maustettuna. Söin pussillisen toukkia ja todella hyvää oli kunhan pääsi yli siitä alkuhämmennyksestä. Tänne samaa!
Maistaisin. Jos olisi hyvää, söisin.
Ihan kuten muunkin ruuan kanssa.
Toki ja kohtahan hyönteisiä saa kaupastakin, jo tämän vuoden puolella. Vihdoinkin eläinproteiinia, jonka syönnistä ei tule omantunnontuskia. Lisäksi paljon halvempaa kuin nykyiset lihat. Tosin aluksi luulen hyönteisten olevan aika kalliita, mutta odotetaan nyt, että tuotanto saadaan isolleen.
Jotkuthan nyt syövät kärpäsiäkin. Itse en ole niin köyhä.
Vierailija kirjoitti:
Toki ja kohtahan hyönteisiä saa kaupastakin, jo tämän vuoden puolella. Vihdoinkin eläinproteiinia, jonka syönnistä ei tule omantunnontuskia. Lisäksi paljon halvempaa kuin nykyiset lihat. Tosin aluksi luulen hyönteisten olevan aika kalliita, mutta odotetaan nyt, että tuotanto saadaan isolleen.
Omantunnontuskia? Miksei tule? Miksi lehmä on arvokkaampi kuin heinäsirkka?
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Toki ja kohtahan hyönteisiä saa kaupastakin, jo tämän vuoden puolella. Vihdoinkin eläinproteiinia, jonka syönnistä ei tule omantunnontuskia. Lisäksi paljon halvempaa kuin nykyiset lihat. Tosin aluksi luulen hyönteisten olevan aika kalliita, mutta odotetaan nyt, että tuotanto saadaan isolleen.
Omantunnontuskia? Miksei tule? Miksi lehmä on arvokkaampi kuin heinäsirkka?
Lehmien pierut aiheuttavat kasvihuoneilmiötä. Sirkkojen ei.
Olen maistanut heinäsirkkoja, ei vakuuttanut.
Vierailija kirjoitti:
Toki ja kohtahan hyönteisiä saa kaupastakin, jo tämän vuoden puolella. Vihdoinkin eläinproteiinia, jonka syönnistä ei tule omantunnontuskia. Lisäksi paljon halvempaa kuin nykyiset lihat. Tosin aluksi luulen hyönteisten olevan aika kalliita, mutta odotetaan nyt, että tuotanto saadaan isolleen.
Miten niin vihdoinkin? Mikä sinua on estänyt ostamasta esimerkiksi lemmikkimatelijoille tarkoitettuja sirkkoja ja muita hyönteisiä? Niitä voi ostaa kuolleena tai elävänä ja kasvattaa itse omaan käyttöön.
Jos sen toisi joku kiva nappisilmä niin söisin mitä vaan.
En ehkä itse olisi valmis syömään, ajatus vaatii kypsyttelyä. Sen sijaan olen kyllä miettinyt sirkkojen kasvatusta myyntiin. Meillä olisi 330 neliön tyhjillään oleva hallitila, jossa voisin hyvinkin alkaa tehdä bisnestä.
En söisi _Kotipizzan_ sirkkapizzaa. Kuitenkin maksaa jotain 50 euroa.
Jos ilmaiseksi tarjottaisiin ja olisi valmistettu niin, että ei kitiinikuoret rapisisi hampaissa, niin miksei. Proteiinia mikä proteiinia. Pitsa nyt on ruokalaji, joka maistuu aika samalta riippumatta siitä, mitä siinä on. Ainakin kyseisen ravintolan tuotteet.
Mutta sen pitäisi olla sitten niin tehty, ettei tarvitsisi hampaankolosta kaivella sirkan jalkoja. Mutta muuten, syön minä etanoitakin, miksei siis sirkkaa? Proteiinin molekyylirakenne lienee sama, oli se lähtöisin mistä eläimestä vaan?
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Toki ja kohtahan hyönteisiä saa kaupastakin, jo tämän vuoden puolella. Vihdoinkin eläinproteiinia, jonka syönnistä ei tule omantunnontuskia. Lisäksi paljon halvempaa kuin nykyiset lihat. Tosin aluksi luulen hyönteisten olevan aika kalliita, mutta odotetaan nyt, että tuotanto saadaan isolleen.
Omantunnontuskia? Miksei tule? Miksi lehmä on arvokkaampi kuin heinäsirkka?
En usko, että hyönteisillä on saman tason kognitiota kuin nisäkkäillä ja siten niiden kärsimys ei tehotuotannossa ole suuri. Lisäksi ne kuolevat teurastettaessa luonnollisesti, eli jäätymällä, kuten luonnossakin.
Voisin mä maistaa. :D tuli mieleen et tuleeko ne kuivattuina vai paistetaanko elävältä :D