Kebab ranskalaisilla
Meille ostettiin tällainen: https://www.k-ruoka.fi/pirkka-tuotteet/pirkka-grillatut-kebablastut-400…
Miten tuo pitäisi valmistaa? Paistaa pannulla? Vai laittaa uuniin ranskalaisten kera?
Kommentit (13)
Ei ole kyllä alkuperäinen kirjoittaja, joka tätä on nostanut. :)
Eikö siinä kepa-paketissa ole syömisohjeita...???
Vierailija kirjoitti:
Eikö siinä kepa-paketissa ole syömisohjeita...???
Ei ole valmistusohjeita. En tiedä, miten tuollaiset lastut käyttäytyy uunissa.
Taitaa olla makukysymys kun on kyse valmiiksi kypsennetystä ruuasta.
Heitä mikroon tai pyöräytä pannulla, uunissa saattavat mennä turhan koviksi ja kuiviksi.
Meinaatko että uunissa menisi kuivaksi? Minä voisin kuvitella, että uunissa tulee vetinen?
Paketissa ei tosiaan ole mitään kuumennusohjeita, siis esim. aika mikrossa. Ei löydy myöskään googlettamalla. Noh, pitää kokeilla, ehkä 1-3 minuuttia.
Vierailija kirjoitti:
Eikö siinä kepa-paketissa ole syömisohjeita...???
harvemmin on syömisohjeita.
"lapa turpaan, pureskele ja niele".
je kirjoitti:
Paketissa ei tosiaan ole mitään kuumennusohjeita, siis esim. aika mikrossa. Ei löydy myöskään googlettamalla. Noh, pitää kokeilla, ehkä 1-3 minuuttia.
Olet neljä vuotta miettinyt mitä teet kebuille?
Ne on hyvä keittää. Veteen vähän suolaa mukaan.
Paistinpannussa tai uunissa.
Kuka helvetti pistää jotain mikroo.
up