Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Kumman annoksen söisit ja miksi?

Vierailija
02.09.2017 |

1: broilerin filepihvi, voissa paistettuja kasviksia, jotka haudutetaan kermassa.

2: Broilerin koipireisi uunissa kypsennettynä, höyrytetyt kasvikset

Kommentit (16)

Vierailija
1/16 |
02.09.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

1. Koipireidessä ei oo mitään syötävää.,

Vierailija
2/16 |
02.09.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

2.

Koipireisi on maukkaampaa kuin filepihvi ja toisaalta kasvikset ovat parempia kun niitä ei hauduteta ihan mössöksi vaan höyrytetään niin että jää vielä vähän purutuntumaa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/16 |
02.09.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Fileen, kuulostaa kaikessa epäterveellisyydessään huomattavasti paremmalta!!

Vierailija
4/16 |
02.09.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Fileen, kuulostaa kaikessa epäterveellisyydessään huomattavasti paremmalta!!

Niin, file ei olekaan sitä parasta mahdollista ravintoa.

Vierailija
5/16 |
02.09.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

2. En yleensä välitä kermaisista ruuista. Eikä kyse ole siitä että olisin rasvakammoinen, en vaan tykkää kermasta muuten kuin kermavaahdossa :)

Vierailija
6/16 |
02.09.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vaihtoehto 1.  Saa vatsansa täyteen, on maukkaampaa ja pitää nälkää. Tuo toinen vaihtoehto ei täytä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/16 |
02.09.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Tykkäisin varmasti molemmista. Hieman ylipainoisena valitsisin kuitenkin kakkosen.

Vierailija
8/16 |
02.09.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ensimmäisen. Jos jälkimmäinen on vain koipu eikä reisimukana ja kasviksissa hyvät mausteet, niin sitten sen. En tykkää reidestä ja höyrytetyt kasvikset eivät sinällään maistu miltään. Ensimmäinenkään ei ole ihan minun makuuni. Se kerma ei iske.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
9/16 |
02.09.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kakkonen. Koipireisi on mehukasta ja maukasta, kermassa lionneista kasviksista en niinkään tykkää, vaikka joihinkin ruokiin kermaa käytänkin.

Vierailija
10/16 |
02.09.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

1.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
11/16 |
02.09.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ykkönen, vaikka senkin lisukkeet rasvaisuudessaan vähän yököttävät jo valmiiksi.

Vierailija
12/16 |
02.09.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ehdottomasti 2. 

En tajua voissa paistamista JA kermassa hauduttamista. Eikö tule ylikypsää? Muutenkaan kerma ei maistu.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
13/16 |
02.09.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Laittaisit energiasisällötään edes keskenään vertailukelpoisemmat vaihtoehdot.

Itse ottaisin ekan, koska tuhdimpi annos. Toka on kovin pieni välipala, jossa ei ole mitään tarpeeksi, prodea varsinkaan.

Vierailija
14/16 |
02.09.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

1: broilerin filepihvi, voissa paistettuja kasviksia, jotka haudutetaan kermassa.

2: Broilerin koipireisi uunissa kypsennettynä, höyrytetyt kasvikset

1. Koska syön mitä milloinkin mieli tekee.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
15/16 |
02.09.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Riippuu kokista.

Jos itse joutuisin kokkaamaan niin ekan kermoineen, jos joku huippukokki tekisi niin kumman tahansa.

Vierailija
16/16 |
02.09.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Fileen, kuulostaa kaikessa epäterveellisyydessään huomattavasti paremmalta!!

Mikä siinä mahtaa olla epäterveellistä?

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: kahdeksan viisi seitsemän