Koskenlaskija-sulatejuusto,mihin?
Hei!
Kaipailen reseptejä leivonnaisiin tai suussasulaviin ruokiin joihin voisi käyttää tavallista koskenlaskijaa. Kiitoksia resepteistä etukäteen!!!
Kommentit (4)
olen tehny niin että pari kesäkurpitsaa ja sopivasti perunaa :) kuoritaan, keitetään kypsiksi kasvisliemikuutiolla tai suolalla maustetussa vedessä ja soseutetaan. sit lopuksi joukkoon sulatetaan koskenlaskijaa.
sehän käy kyllä melkein mihin sosekeittoon vaan.
eli perunasipulisekoitusta
kinkkusuikaleita ja niiden päälle Koskenlaskijaa muhkeina paloina
taas kerros perunasipulisekoitusta
mausteeksi suolaa ja mustapippuria, päälle ruokacremeä
Jos haluaa kikkailla niin sulatejuuston voi sulattaa kattilassa kerman / kermamaidon kanssa
Ja on hyvää punajuurten kanssa.
Itse käytän koskista makaroonilaatikkoon (sulatetaan makaroonin sekaan) ja lasgneen esimerkiksi. Voi käyttää minkämakuista koskista tahansa!
1/2 pkt Koskenlaskijaa (paketin väri oman maun mukaan)
400g (marinoituja) broilerin suikaleita
1 sipuli
1 tlk herkkusieniä viipaleina (tuoreetkin käy)
Ruskista broilerit ja kuullota sipuli. Kaada pannulle sienet liemineen. Kun liemi kiehuu, lisää sulatejuusto nokareina. Sekoittele kunnes juusto sulaa. Mieltymyksensä mukaan kastiketta voi maustaa pippurilla, tarvittaessa lisäsuolalla ja yrttimausteilla.
Tarjoa riisin kanssa.