Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Löysin jo vuosia sitten Youtubesta vanhan luokkakaverin tiliin ja huomasin, että hänellä mielenterveys heittää ja pahasti. :( En ole vuosiin häntä nähnyt enkä nyt varsinkaan niiden vlogien perusteella haluakaan nähdä. Silloin tällöin käyn kuitenkin katsomassa, mitä siellä nyt on. En enää itse asu lähimaillakaan.

Nyt viimeisimmistä löytyi pätkä, jossa hän oli laittanut häneen ihastuneesta miehestä jo vuosia sitten salaa nauhoittamaansa puhetta sinne kymmenen minuutin pätkän. Siinä tämä mies selittää jotain kaveristaan, joka on homo.

Tämä luokkakaverini on monessa videossa haukkunut tätä itseensä ihastunutta miestä todella rumasti hänen muka? alemmista älynlahjoistaan. Myös tätä salaäänitettään kommentoi rumasti. Pieni paikkakunta. Esiintyy videoissa omalla naamallaan ja vaikka on nimimerkki, niin silti jostain syystä videot löytyvät nimellä Googlen kautta.

Tuntuu kuin olisin seuraamassa uhkaavaa autokolaria. Ei tällaiseen tietenkään kannata puuttua, mutta silti on jotenkin syyllinen olo.

  • ylös 1
  • alas 0

Kommentit (3)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija

En haluaisi. On niin selvästi seko. Muissa videoissaan lukee raamattua, kuvaa livenä paniikkikohtauksiaan ym. Tuo vain voi päättyä vielä pahasti, jos se haukuttu saa tietää. Sitä miestä en tosin tunne.

Sisältö jatkuu mainoksen alla