Käytättekö homogenoimattomia maitotuotteita?
Ovatko parempia kuin homogenoidut? Miten ero ilmenee?
Kommentit (5)
Eipä siinä ole paljon muuta eroa kuin että rasvan voi havaita siinä maidossa. Keittäessä homogenoimatonta maitoa rasva näkyy maidon pinnalla kellertävinä pisaroina ja kahviin kaataessa näkyy vaaleita "saarekkeita" eli rasvaa. Ei siis tarkoita, että maito olisi pilalla. Maussa en huomaa mitään massiivista eroa.
Vierailija kirjoitti:
Käytän vain heterogenoimattomia tuotteita. Joissakin harvoissa käy bigenoimattomat.
Siis vähäx hauska ja nokkela kommentti.
Not.
Jep. Ovat usein luomua. Muuten laktoosi-intolerantti mieheni pystyy jostain syystä juomaan homogenisoimattomia maitotuotteita.
Vierailija kirjoitti:
Jep. Ovat usein luomua. Muuten laktoosi-intolerantti mieheni pystyy jostain syystä juomaan homogenisoimattomia maitotuotteita.
Minulla taas ei ole laktoosi-intoleranssia, mutta "tavallinen" maito aiheuttaa mahakipuja. Noita luomu-maitoja voin käyttää.
Käytän vain heterogenoimattomia tuotteita. Joissakin harvoissa käy bigenoimattomat.