Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Miten venäläinen metukka eroaa tavallisesta metukasta?

Vierailija
25.07.2017 |

Onko siinä valmistustavassa, mausteissa tjsp joku ero?

Kommentit (5)

Vierailija
1/5 |
25.07.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Venäläisessä meetvurstissa on hevosenlihaa. Lue tuoteseloste.

Vierailija
2/5 |
25.07.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Siinä on hevosta.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/5 |
25.07.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Se on pahaa.

Vierailija
4/5 |
26.07.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ero tulee valmistusmenetelmästä. Venäläinen meetwurstin ominainen maku tulee monta viikkoa kestävästä kylmäsavustuksesta. Alkuperäinen resepti on jostain Venäjän suunnalta kotoisin.

Hevosenliha ei ole mikään tunnusmerkki nimenomaan venäläiselle metukalle. Sitä käytetään joissain muissakin metukoissa. Eikä edes aina venäläisessä metukassa.

Vierailija
5/5 |
26.07.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Siinä on valkosipulia?