Lue keskustelun säännöt.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Alue: Aihe vapaa
Miten venäläinen metukka eroaa tavallisesta metukasta?
25.07.2017 |
Onko siinä valmistustavassa, mausteissa tjsp joku ero?
Kommentit (5)
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Ero tulee valmistusmenetelmästä. Venäläinen meetwurstin ominainen maku tulee monta viikkoa kestävästä kylmäsavustuksesta. Alkuperäinen resepti on jostain Venäjän suunnalta kotoisin.
Hevosenliha ei ole mikään tunnusmerkki nimenomaan venäläiselle metukalle. Sitä käytetään joissain muissakin metukoissa. Eikä edes aina venäläisessä metukassa.
Alue: Aihe vapaa
Venäläisessä meetvurstissa on hevosenlihaa. Lue tuoteseloste.