Vierailija

Se, ettå on lyhyt ei haittaa, koska olen itsekin vain 158cm. Mutta tuo paino...

Sanoin, että haluan raamikkaamman miehen.

Mies ei suotunut ehtooni vaan pisti välit poikki. Sanoi, että ei todellakaan aijo muutella kropppaansa mihinkään vaan pitää sen sellaisena, kuin se pysyy normaalisti syödessä.. ja sanoi parempi ettemme enää näe

Miksi miehet ovat aina noin kusipäisiä? Ei ollut eka tapaus

  • ylös 4
  • alas 14

Kommentit (7)

Vierailija

Jep voi juma. Mullakin sattui tinderissä yksi muuten lupaava tapaus, mutta ainakin sen 10kg liian hento. Kävimme yksillä treffeillä, jonka jälkeen sanoin miehelle suoraan mitä ajattelen. Ai että mitä h*orittelua siitä seurasi. Herkkiä poikia.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija

Mäkin kerran sanoin naiselle, että pitää saada 5 kiloa lisää painoa ja ne kaikki pitää mennä tisseihin. Se kusipää jätti mut.

EHEHEHEHEE Yhtä paska juttu kuin aloittajan trollaus yritys.

0/5

  • ylös 12
  • alas 1
Vierailija

jäi vähän epäselväksi että pitäisi tuon ylimääräisen 10-15 kiloa olla rasvaa vai lihasta. jos mies on komea ja hänen perässään juoksee kauniita naisia, niin on ymmärrettävää miksi haluat hänen hankkivan ylimääräistä rasvaa vartaloonsa.

Vierailija

10-15kg lihasta kroppaan on aikamoinen vaatimus. Enkä ainakaan kenenkään takia lihottaisi itseäni jos haluat, että lisäpaino on rasvaa. Tapaillessa jotakin on vähän kohtuutonta esittää toiselle vaatimuksia painon/ulkonäön suhteen. Sama kun sanoisi ylipainoselle että pitää laihduttaa normaalipainoiseksi niin otan sut. Se on ota tai jätä.

Vierailija

Näköjään hoikkuudestakin on sitten tullut joillekin rasite nykyään.... Mutta jotkut naisethan kyllä tykkäävät mahakkaista miehistä.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.
 
Sisältö jatkuu mainoksen alla