Vierailija

Se on yksinkertainen: Miesten mielestä kaikki naiset ovat lisääntymisen arvoisia.

Naisten puolelta yleistettyä miesvihaa-/rakkautta ei ole, koska naisille suurinta osa miehistä ei ole olemassa. Sen sijaan valitetaan, että miten Teemu Selänne on niin kusipää, miten Kimi Räikkönen on niin lyhyt ja valju, miten Robin on niin ihana jne. Sitten toki mukana on kommentit omasta miehestä, koska hänkin on tietenkin naiselle olemassa.

Miehet ajattelevat kaikista naisista samoin naiset julkkismiehistä ja sen takia kuulemme paljon yleistettyä naisvihaa netissä. Myös naiset ovat yllättävän kiinnostuneita kaikista naisista ja sen takia kommentoivat yleistäen asioita naisista.

Tämä ei nyt ole mitään naisvihaa, ainoastaan neutraali näkemys homo sapiensin seksuaalisuudesta. Asia on ihan ok minulle ja toivottavasti muillekin. Harmi ettei tällaisesta saa keskustella, mutta koitetaan nyt uudestaan, että menisikö läpi.

  • ylös 0
  • alas 16

Kommentit (4)

Vierailija

Hehe. Neutraali mutu. Epäilemättä myös looginen, rationaalinen ja objektiivinen totuus. Oletko tullut ajatelleeksi, että näitä mietteitä voi kirjoittaa myös yksityiseen päiväkirjaan? Keskustelunaloituksessa ei ollut mitään, mistä  voisi keskustella muuten kuin mutuilemalla.

  • ylös 11
  • alas 1
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija

Minun mielestäni yhdenkään naisen ei pitäisi lisääntyä. Eikä miehen.

t. mies

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.
 
Sisältö jatkuu mainoksen alla