Vierailija

http://www.is.fi/viihde/art-2000005227600.html
Koko tarina on ihan fiktiota. Oikeasti hän asuu jonkun puolituttunsa takapihalla olevassa leikkimökissä ja maksaa vuokransa siivoamalla tutun kotia. Mallintöitä ei löydy, koska hän on auttamattomasti liian vanha. Kaliforniassa mallit eivät todellakaan ole yli 20-vuotiaita. Sen sijaan Pian päätyö on paikallisen kiinalaisravintolan keittiössä tiskaajana. Suomeen on kuitenkin säännöllisin väliajoin annettava haastatteluja glamöörielämästä ja lähetettävä kuvia. Onneksi tuttu matkustelee paljon, joten kuvia voi salaa napsia tämän kotona ja lainata tämän vaatteita. Kohuttu uusi rikas poikaystävä on todellisuudessa kiinalaisravintolan toinen pääkokki Wei Sung, jolla on tapana pölliä asiakkaiden ravintola-annoksista ilmaiset onnenkeksit. Niitä hän sitten jakelee auliisti Pialle (ja salaiselle tyttöystävälleen Wendylle). Pia haaveilee eniten omasta autosta, sillä toistaiseksi hänellä on kulkuneuvonaan tuttavan lahjoittamat hikiset vanhat rullaluistimet. Mutta kaikken rakkain hänelle on kuitenkin oma pikku lemmikki: hiirulainen nimeltä Nipsu, joka asuu leikkimökin alla ja käy silloin tällöin nuuhkimassa, josko Pia olisi laittanut juustomuruja tarjolle.

  • ylös 1
  • alas 1

Kommentit (1)

Vierailija

Luin juuri iltiksen jutun ja jäin myös miettimään, että mistähän "urasta" hän oikein puhuu. Jotain mallin töitä tekee mutta ymmärsin, että käy pääasiassa castingeissa, mutta varsinaisista töistä ei puhuta sen tarkemmin. Sports Illustrated -lehteen hän on myös hakenut. Hän on siis alusvaatemalli.

Hän kehuskelee hienosta autostaan ja isoista päiväpalkkioista,mutta jotenkin saa sen kuvan, että elintason takana on hyvin ansaitseva poikaystävä? Jenkkilässä tuonnäköisiä mallityttöjä on pilvin pimein.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.
 
Sisältö jatkuu mainoksen alla