Pipan häissä tarjoiltiin lampaan mahalaukussa paistettua ruokaa
Häissä on skottiteema, joka on sulhasen valitsema. The Sunin tietojen mukaan teema näkyy häissä tartaanikankaan, säkkipillien, sekä skotlantilaisten perinneherkkujen merkeissä.
Vieraille tarjoillaan muun muassa lammasta, haggista, lampaan mahalaukussa paistettua perinneruokaa, sekä viskiä.
http://www.is.fi/kuninkaalliset/art-2000005219754.html
Nam nam.
Kommentit (14)
Niin?
Hyvin tehty haggis on hyvää.
Haggis voi kuulemma olla hyvääkin ja eiköhän noilla ole ollut kunnon kokit asialla.
Vierailija kirjoitti:
Niin?
Hyvin tehty haggis on hyvää.
Kuulostaa oksettavalta ruoalta. Ap
Niin, siis Haggis on juuri tuota lampaan mahalaukussa tehtyä ruokaa.
Kuulostaa ällöltä, mutta on oikeasti ihan hyää. Mihinköhän sitä nyt vertaisi...Näyttää maksalaatikolta.
Kuuluu aivan olennaisena osana skottijuhliin.
Suomalaisena on hirveästi nyrpistelisi haggikselle kun täällä perinteinen kesäruoka on suoleen sulottua teurasjätettä.
Vierailija kirjoitti:
Haggis voi kuulemma olla hyvääkin ja eiköhän noilla ole ollut kunnon kokit asialla.
Kai se voi hyvää olla, en ole ikinä maistanut. Kuulostaa vain etovalta, ei todellakaan miltään hääruoalta.
Ap
Vierailija kirjoitti:
Suomalaisena on hirveästi nyrpistelisi haggikselle kun täällä perinteinen kesäruoka on suoleen sulottua teurasjätettä.
Naulan kantaan! Hyvä! :)
Ryynimakkara joka on suolen sijasta mahalaukusta. Uh oh ja kamalaa.
Vierailija kirjoitti:
Kuka on Pipa?
Se on Tampereen kieltä.
pipa lens = päähineeni putosi
Se on hyvintehtynä suurta herkkua. Ei yleensäkään kannata miettiä miten ruoka on tehty tai mistä se on tullut. Ellei tietysti halua olla vegaani tai syö pelkästään jotain riistaa.
Vierailija kirjoitti:
Se on hyvintehtynä suurta herkkua. Ei yleensäkään kannata miettiä miten ruoka on tehty tai mistä se on tullut. Ellei tietysti halua olla vegaani tai syö pelkästään jotain riistaa.
Tai sitten kannattaa koettaa kasvaa aikuiseksi ja ymmärtää että muistakin ruhon osista saadaan herkkua kuin vain sisäfileestä.
Tiedä miten hyvää.