Kamalin pitsan paallys loytyy Suomesta!
Savustettu poro! Juuri radio-ohjelmassa listattiin kummallisimpia pitsan paallysteita maailmalta, Englannissa maissi, Japanissa majoneesi ja Suomessa poro. Koko studio meinasi yokata.
t.usalainen
Kommentit (47)
Poropizza missä majoneesia tai smetanaa, nam
Mmmmm... poronliha on niin hyvää! Ihan turha yökkiä jos ei ole edes maistellut.
Jenkeille porosta taitaa tulla mieleen vain joulu ja Petteri Punakuono. Silloin on ihan ymmärrettävää, etteivät he voi kuvitellakaan syövänsä poron lihaa.
Voisin laittaa noita kaikkia kolmea samaan pizzaan. Hyviä täytteitä kaikki.
Mitä ällöä poron lihassa on? Lihaa se on siinä missä muutkin. Vai johtuuko ällötys siitä, että poroja pisetään joulupukin apulaisina? Siinä tapauksessa, jonkun pitää kertoa amerikkalaisille, että joulupukki on satua.
Pitsan paallys? Kuulostaa ällöttävälle.
Hölmöt jenkit vaan kauhistelee "Pettereiden" syöntiä. Poro on hyvää.
Poronliha pitsan päällä on hyvää ja kelpaisi taatusti itslialaisille. Jeneille porot on sarjakuvarudolfeja, joiden syöminen on sama kuin söisi lemmikkieläimiä. Ruoan maun kanssa tällä ei ole mitään tekemistä.
Vierailija kirjoitti:
😂 Mutta porohan on just hyvää! Jenkit eivät vaan tiedä, kun eivät ole maistaneet. :)
Niinhan on koirakin, sita syodaan mm. Sveitsissa.
Ruotsissa olen nähnyt listoilla pizzaa jossa on banaania ja kananmunaa, siis samassa pizzassa D:
Amerikkalaiset karsastavat myös hevosenlihaa, sitä ei haluta syöttää edes koirille. Majoneesia saa pitsaan Suomessakin, ja maissiakin olen syönyt täällä myytävässä kasvispizzassa.
Vierailija kirjoitti:
Poro. Hyi v^*ttu,...........
Et ole ikinä maistanut.
Vierailija kirjoitti:
Amerikkalaiset karsastavat myös hevosenlihaa, sitä ei haluta syöttää edes koirille. Majoneesia saa pitsaan Suomessakin, ja maissiakin olen syönyt täällä myytävässä kasvispizzassa.
Amerikkalaiset on outoa pumpulisakkia. Hevosenliha on vitun hyvää, tai melkein ainakin niin hyvää.
Siis jos tossa nyt tarkoitetaan kylmäsavustettua poroa, niin sehän on ihan huippu pizzassa. Ihan gourmet. Melkeen sama kuin prosciutto.
Jenkit ei nyt luultavasti tajua mistä on kysymys. Luulee varmaan että kyseessä joku uunissa paistettu köntti josta sitten viipaloidaan pizzan päälle.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
😂 Mutta porohan on just hyvää! Jenkit eivät vaan tiedä, kun eivät ole maistaneet. :)
Niinhan on koirakin, sita syodaan mm. Sveitsissa.
No eikä syödä.
😂 Mutta porohan on just hyvää! Jenkit eivät vaan tiedä, kun eivät ole maistaneet. :)