Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Mikä tämä juttu oikein on, kun olen törmännyt tähän pitkin vuosia jo ammoiselta ala-asteelta asti, mutta nyt aikuisena suorastaan hämmästelen miten jotakuta voi vaivata yhden ihmisen läsnäolo noin valtavan paljon.

Näin viime viikonvaihteessa kavereita, jotka koostuvat pitkälti tietynlaisesta ydinpoppoosta. Jäimme yksille tai toisille lähikuppilaan ja seurueeseen valui ihmisiä pitkin iltaa. Kaikki on hyvin, juttu luistaa ja vitsi lentää, kunnes yhtäkkiä kuulumistenvaihdon lomassa se yksi seurueesta yrittää savustaa kovaäänisesti yhtä toista ihmistä ulos porukasta! Kukaan ei tiedä mitä tämä neiti A on tehnyt tälle X:lle, mut koko ajan X ehdotti suoraan ja epäsuorasti jos tämä A lähtisi litomaan. Kaiken aikaa kun A kertoi jotain, X keskeytti tai ainakin piti kaikenaikaa odottavaa ilmapiiriä yllä siitä että A lähtisi pois. Kukaan yllättäen ei sanonut mitään koko porukasta ilmeisesti solidaarisuuttaan, mutta se lievensi ilmapiiriä melkoisesti.

A:ssa ei siis ole mitään vikaa ihmisenä, hän ei ole tehnyt kenellekään meistä mitään pahaa, ja hän on hurjan sosiaalinen ja tuli toimeen koko tämän ydinjengin jäsenten kanssa paitsi tämän neiti X:n kanssa. Nyt selittäkää joku, mitä v..a?

  • ylös 4
  • alas 0

Kommentit (3)

Vierailija

Vierailija kirjoitti:
Teidän ydinjengin keski-ikä oli..?

35 viisi vuotta. Aivan oikein. kolmekymmentä viisi vuotta. Tämän takia vaivauduin tekemään aloituksen, mutta älä leimaa koko porukkaa yhden idiootin takia. 

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija

Mikään ryhmä ei voi olla ryhmä, ellei sillä ole ulkopuolta. Joillekin heikkoitsetuntoisille luusereille on tärkeää oman turvallisuudentunteensa vahvistamiseksi, saada kyykyttää ja syrjiä jotakin muuta. Silloin kun joku muu savustetaan ryhmästä, kokee luuseri olevansa vahva ja hänen ryhmänsä jotenkin vahvistuu muka entisestään, kun vihollinen on saatu pois.

Olitte kaikki surkeita pissalissuja kun ette puolustaneet kiusattua.

Sisältö jatkuu mainoksen alla