Vierailija

En olisi uskonut että tällaista reaktiota ilmenee!!!

Huh.. kuuma tulee.. Tuo uusi hiusväri on niin kiva.. =D

http://www.iltalehti.fi/iltv-paivarinta/201705030192115_iv.shtml

  • ylös 1
  • alas 0

Kommentit (2)

Vierailija

Onneksi minulla veri kiertää joka kohdassa vaikka en mitään videota katsoisikaan.

Vierailija

Onhan se nätti pappi, mutta minusta ei ole ihan vertailukelpoista puhua kuinka Tansaniaan mennessä siellä aina otetaan niin ystävällisesti vastaan ja sanotaan tervetuloa ja täällä vaan heitetään porukkaa kuolemaan vaarallisiin maihin. Tottakai ne ottaa kehittyneistä länsimaista ihmisiä sinne maataan rakentamaan ja auttamaan, tyhmiä olisivat jos eivät ottaisi. Heille ne tulijat eivät ole kuorma, täällä ne tulijat ovat juuri sitä. Sen lisäksi he valitettavan harvoin osaavat tai haluavat arvostaa tämän maan tapoja ja arvoja.

Tuo esimerkki nuoresta kielitaitoisesta ja lakimieheksi haluavasta naisesta, joka pelkää kuolemaa ja joutuu piileskelemään Afganistanissa ettei joutuisi seksiorjaksi, on tottakai surullista kuultavaa, mutta huono esimerkki tästä tilanteesta, koska suurin osa tännetulijoista on käsittääkseni nuoria miehiä. Hän on ilmeisesti sitä mieltä, ettei ketään täältä pitäisi palauttaa, riippumatta vaikutuksista meidän omaan maahamme lyhyellä tai pitkällä aikajänteellä. Hän suhtautuu näihin asiohin ihan liikaa tunteella järjen sijaan.

Jos miettii Suomea toisen maailmansodan aikaan, niin olisiko kaikkien suomalaistenkin pitänyt lähteä pois täältä, kun Neuvostoliitto hyökkäsi? Ja sitten jos meidät olisi palautettu tänne takaisin, sehän olisi tiennyt ainakin miehille melko varmaa kuolemaa, joko rintamalla, tai sotilaskarkurina, myös siviileille mahdollisissa ilmapommituksissa. Miten tämä eroaa Irakista tai Afganistanista? Siellä on sota, ei sitä maata voi ihmisistä tyhjentää, se ei vain ole millään tavalla kestävä ajatus. Kohta he sotivat sotiaan meidän maalla. Jos tulijat olisivat lähinnä naisia ja lapsia, ymmärtäisin tätä papin näkökantaa paljon paremmin, mutta kun ne eivät ole.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.
 

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla