Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Kuuluuko kvinoan jäädä kovaksi?

Vierailija
28.04.2017 |

Keitin 30 min ja ohjeessa luki 20 min. Ne on kuin pikku kiviä, vadelman siemeniä tms. Epämukavia suussa. Onko normaalia?
Vai saako niistä jotenkin pehmeitä?

Kommentit (5)

Vierailija
1/5 |
28.04.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Apua!!!

Vierailija
2/5 |
28.04.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Eikö kukaan ole syönyt kvinoaa?

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/5 |
28.04.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kyllä se jää semmoiseksi melko rapsakaksi. Vähän niinkuin vaikkapa täysjyvä riisikin. :)

Vierailija
4/5 |
29.04.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Joo lapset ei tykkää.

Vierailija
5/5 |
29.04.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Huuhtelitko ennen käyttöä?