Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Pöydälle unohtunut ruoka

Vierailija
05.04.2017 |

Laitoin eilen myöhäisillasta ruokaa tälle päivällä (kanankoipia riisipedillä) ja jätin sen pöydälle jäähtymään. Heräsin sitten 8h päästä ja tajusin että siinä on vieläkin. Meneekö suoraan roskiin? Ei viittis ruokamyrkytystä kuitenkaan ottaa..

Kommentit (18)

Vierailija
1/18 |
05.04.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Roskiin menisi meillä.

Vierailija
2/18 |
05.04.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Mites muilla?

Voi hitto kun ärsyttää, siinä meni tän päivän lounas

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/18 |
05.04.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Miksi tuollainen ruoka pitää tehdä ennakkoon?

Vierailija
4/18 |
05.04.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Minä ainakin söisin ja syöttäisin perheellekin.

Jos epäröit, laita folio päälle ja kuumenna uunissa uudelleen.

Vierailija
5/18 |
05.04.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kyllä meillä syötäisiin.

Vierailija
6/18 |
05.04.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Mä kuumentaisin vaan kunnolla uunissa ja söisin kyllä. En usko, että on tuossa ajassa vielä ruokamyrkytyskondiksessa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/18 |
05.04.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kiitos paljon! Ehkä koitan kuumentaa vielä.

Ja siksi piti tehdä eilen illalla kun siinä oli päiväys menossa ja ajattelin ettei menisi aamulla tuntia siihen kun se on uunissa

Vierailija
8/18 |
05.04.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Minä en söisi. Juuri tuollaisesta joskus sain ruokamyrkytyksen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
9/18 |
05.04.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Minä teen seuraavan päivän ruuan aina illalla lasten mentyä nukkumaan. Aamulla laitan jääkaappiin. Kertaakaan ei ole ruokamyrkytystä tullut.

Vierailija
10/18 |
05.04.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kuusi tuntia on virallinen raja. Kuumentaisin kanat juuri niin kuin yllä on neuvottu, läpikotaisin vähintään 150 asteeseen. Jos hirvittää, niin keitä uusi riisi. 

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
11/18 |
05.04.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ei 8 tuntia ole aika eikä mikään. Mieti nyt, kun otat sen uunista, kestää sillä jäähtyä huoneenlämpöiseksi aika kauan. Meillä tähteetkin saattaa olla hellalla iltapäivä kahdesta ilta kymmeneen ennen kuin tajuan laitaa ne jääkaappiin. Ei oo koskaan saatu myrkytyksiä. En kyllä näe mitään järkeä tuon ruoan etukäteen tekemisessä, maistuu seuraavana päivänä kuitenkin paskalle. Eihän nahkakaan ole enää rapea. Eikö tuota nyt olis ehtiny syöntipäivänäkin valmistaa?

Vierailija
12/18 |
05.04.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Kuusi tuntia on virallinen raja. Kuumentaisin kanat juuri niin kuin yllä on neuvottu, läpikotaisin vähintään 150 asteeseen. Jos hirvittää, niin keitä uusi riisi. 

Millä opilla meinasit saada syötäväksi tarkoitetun kanan sisälämpötilaksi 150°???

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
13/18 |
05.04.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Kuusi tuntia on virallinen raja. Kuumentaisin kanat juuri niin kuin yllä on neuvottu, läpikotaisin vähintään 150 asteeseen. Jos hirvittää, niin keitä uusi riisi. 

Enpä enää tiedä, mistä tuon 6 tuntia repäisin, joten unohda se.

Vierailija
14/18 |
05.04.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Kuusi tuntia on virallinen raja. Kuumentaisin kanat juuri niin kuin yllä on neuvottu, läpikotaisin vähintään 150 asteeseen. Jos hirvittää, niin keitä uusi riisi. 

Millä opilla meinasit saada syötäväksi tarkoitetun kanan sisälämpötilaksi 150°???

Kylläpäs tuli kirjoitettua kaikenlaista puppua. Ajattelin tietysti uunin lämpötilaa. 

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
15/18 |
05.04.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Riisi ei oikeastaan mietitytä niin paljon kun itse kana. Ikuinen salmonellapelko.

Vierailija
16/18 |
05.04.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Ei 8 tuntia ole aika eikä mikään. Mieti nyt, kun otat sen uunista, kestää sillä jäähtyä huoneenlämpöiseksi aika kauan. Meillä tähteetkin saattaa olla hellalla iltapäivä kahdesta ilta kymmeneen ennen kuin tajuan laitaa ne jääkaappiin. Ei oo koskaan saatu myrkytyksiä. En kyllä näe mitään järkeä tuon ruoan etukäteen tekemisessä, maistuu seuraavana päivänä kuitenkin paskalle. Eihän nahkakaan ole enää rapea. Eikö tuota nyt olis ehtiny syöntipäivänäkin valmistaa?

Kyse oli tämän päivän lounaasta, siis töihin mukaan otettavasta. Ja kaikki meistä ei tykkää siitä nahasta ;) en viitsinyt siis aamuviideltä herätä laittamaan uuniin ja päiväyskin oli menossa vanhaksi.

Vierailija
17/18 |
05.04.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Söisin kun lämmittää sen kunnolla

Vierailija
18/18 |
05.04.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Meillä tähteetkin saattaa olla hellalla iltapäivä kahdesta ilta kymmeneen ennen kuin tajuan laitaa ne jääkaappiin. Ei oo koskaan saatu myrkytyksiä. En kyllä näe mitään järkeä tuon ruoan etukäteen tekemisessä, maistuu seuraavana päivänä kuitenkin paskalle.

Et näe järkeä ruuan tekemisessä ennakkoon, mutta kuitenkin pidät tähteitä pöydällä tuntikausia, ja sitten syöt niitä seuraavana päivänä, vaikka ne maistuvat mielestäsi pahalta?

Mielenkiintoista.