Onko raejuustoa muulla kuin Suomessa?
Kommentit (14)
On tullut syötyä Luxemburgissa tehtyä Luxlait raejuustoa, ei yhtä hyvää kuin suomalainen raejuusto.
Ja ruottalaisilla on Keso, suomenruottalaisilla grynost.
Englannissa, Ranskassa ja Sveitsissäkin sitä on.
Meidän kaupassa myydään Andechser Natur -merkkistä raejuustoa (Bio Frischkäse), ihan parasta! Olikohan saksalainen vai itävaltalainen merkki?
Cottage cheese on ihan eri asia kuin raejuusto.
Cottage cheese englanniksi. Löytyy muualtakin.
Samanalaista irtonaista en ole löytänyt mistään. Saksalaista mössöraejuustoa saa laajalti ainakin lomakohteista.
Vierailija kirjoitti:
Samanalaista irtonaista en ole löytänyt mistään. Saksalaista mössöraejuustoa saa laajalti ainakin lomakohteista.
Missään muualla se ei ole rasvatonta :)
Cottage cheese on mössöä, raejuusto on nimensä mukaan rakeista.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Samanalaista irtonaista en ole löytänyt mistään. Saksalaista mössöraejuustoa saa laajalti ainakin lomakohteista.
Missään muualla se ei ole rasvatonta :)
No en kyllä syö Suomessakaan ikinä rasvatonta, ei koostumus rasvasta tai sen puutteesta johdu.
Juuri muistinkin miten rakastin Australiassa vähärasvaista cottage cheesea. :P Aivan erimakuista kuin Suomessa, joka on jotenkin kuivempaa ja kovempaa.
Venäjällä ainakin on, mutta voidaan syödä esim. makean hillon kanssa.
Eng. cottage cheese, saksaksi huettenkäse, ei siis ole suomalainen ilmiö