Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Keliaakikon mämmirasia maksaa melkein 9 euroa

Vierailija
23.03.2017 |

Ei tosiaan ole varaa ostaa siihen hintaan. Silti menee kaupaksi.

Kommentit (15)

Vierailija
1/15 |
23.03.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Huomaat varmaan viestissäsi olevan ristiriidan.

Vierailija
2/15 |
23.03.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Niin mitä sitten? Pitäisikö kauppojen myydä halvemmalla ihan vaan siksi, että sinullakin on varaa? Ei mämmi nyt sentään ole mikään peruselintarvike, jota on pakko ostaa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/15 |
23.03.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

No älä osta. Ne ostavat joilla on varaa.

Vierailija
4/15 |
23.03.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kerran vuodessa 9 euroa kaataa koko talouden?

Vierailija
5/15 |
23.03.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Monet gluteenittomat tuotteet on törkeän kalliita. Ymmärrän kyllä, että kysyntä on rajallista ja valmistukselle on tietyt vaatimukset ja logistiikka tuo kustannuksia, mutta silti välillä miettii, onko katteet huomattavasti parempia kuin muissa tuotteissa. Kun Vuohelan Herkun saaristolaisleipä maksaa 10 € ja keliapuodissa jopa 12 €, niin kyllä se aika paljon on yhdestä pienestä leivästä. Vaikka hyvää onkin. Samaten esim. gluteenittomat jauhot on todella kalliita. Osa on luontaisesti gluteenittomia, joten niihin ei liity edes erityisiä valmistuskustannuksia esim. vehnäjauhoihin verrattuna. Toki ymmärrän, että vehnä raaka-aineena on huomattavasti halvempi.

Kuluttajilla on oikeus keskustella hinnoista, Toki voi olla ostamatta, jos haluaa, mutta ihan aiheellista on myös herättää keskustelua aiheesta.

Vierailija
6/15 |
23.03.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Jaa. Mee kysymään sossulta josko ne maksaisi sulle mämmitukea.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/15 |
23.03.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Laita Sossu maksamaan...

Vierailija
8/15 |
23.03.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Mämmi ei ole köyhille.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
9/15 |
23.03.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Tee itse ja säästä.

Vierailija
10/15 |
23.03.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Monet gluteenittomat tuotteet on törkeän kalliita. Ymmärrän kyllä, että kysyntä on rajallista ja valmistukselle on tietyt vaatimukset ja logistiikka tuo kustannuksia, mutta silti välillä miettii, onko katteet huomattavasti parempia kuin muissa tuotteissa. Kun Vuohelan Herkun saaristolaisleipä maksaa 10 € ja keliapuodissa jopa 12 €, niin kyllä se aika paljon on yhdestä pienestä leivästä. Vaikka hyvää onkin. Samaten esim. gluteenittomat jauhot on todella kalliita. Osa on luontaisesti gluteenittomia, joten niihin ei liity edes erityisiä valmistuskustannuksia esim. vehnäjauhoihin verrattuna. Toki ymmärrän, että vehnä raaka-aineena on huomattavasti halvempi.

Kuluttajilla on oikeus keskustella hinnoista, Toki voi olla ostamatta, jos haluaa, mutta ihan aiheellista on myös herättää keskustelua aiheesta.

No se asia ei oikein selviä/muutu valittamalla vauvapalstalla mämmin hinnasta. Se on totta, että gluteenittomat tuotteet ovat todella kalliita. Mutta niiden valmistuskustannuksetkin ovat oikeasti paljon korkeammat. Tuota kateasiaa ei tiedä kuin tuottajat/kauppiaat. Mämmin tapaisella tuotteella saa hintaa ollakin ihan niin paljon kuin vaan joku on valmis maksamaan. Jauhoja sitten taas pitäisi ehkä saada mahdollisemman kohtuulliseen hintaan, mutta kyllähän kaupan pitää niistäkin saada voittoa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
11/15 |
23.03.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Hitsi en edes tiennyt että gluteenitonta mämmiä tehdään. Nyt on kyllä pakko ostaa jos sitä löydän.

Vierailija
12/15 |
22.09.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Hitsi en edes tiennyt että gluteenitonta mämmiä tehdään. Nyt on kyllä pakko ostaa jos sitä löydän.

Onnistuu itse tehtynä, kun ostaa olutmaltaiden toimittajalta luontaisesti gluteenitonta tattarimallasta ja luontaisesti gluteenitonta tattarijauhoa. Sekoittelee niitä sopivasti kuumaan veteen notkeaksi puuroksi.

Tattari ei sisällä imeltävää aktiivisuutta ja tattarimämmi täytyy makeuttaa tummalla siirapilla.

Sreos kannattaa kuitenkin hauduttaa 2-3 tuntia noin 75 asteisessa uunissa. Haudutuksen jälkeen sakeus tarkistetaan - seoksen tulee olla ennen paistamista puuromaista velliä. Ja muista se siirappi.

Seuraavaksi vuokiin ja uuniin paistumaan noin 3 tunniksi.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
13/15 |
22.09.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ihan vedätystä se on ”gluteenittomat” maissihiutaleet esim.

Vierailija
14/15 |
22.09.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Voihan sitä tehdä itsekin jos kaupan hinnat hirvittää. Siitä vaan tattarit tulille!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
15/15 |
22.09.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Aloita tuotanto, vuokraa tai osta tilat ja rupea tekemään mämmiä,

Myyt sitä sitten kuukauden keväällä ja rikastut kun myyt sitä sillä hinnalla mitä itse maksaisit.