Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

5 kk pakkasessa -20 asteessa ollut jauhelihamakaronilaatikko. Voiko vielä syödä?

Vierailija
22.03.2017 |

5 kk pakkasessa -20 asteessa ollut jauhelihamakaronilaatikko. Voiko vielä syödä?

Kommentit (8)

Vierailija
1/8 |
22.03.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Miksi ihmeessä ei voisi syödä??????

Vierailija
2/8 |
22.03.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Uskaltaisin syödä. Kuumentaisin kuitenkin kunnolla vaikka paistinpannulla ennen syömistä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/8 |
22.03.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Tietysti!

Vierailija
4/8 |
22.03.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Siis jos se on ollut pakastimessa niin kyllä mutta jos ulkona niin sitten EI.

Vierailija
5/8 |
22.03.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Liha säilyy pakastettuna n. 3kk, eli en söis enää.

Vierailija
6/8 |
22.03.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Söisin jos kerran jäässä on ollut, mikä ettei

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/8 |
22.03.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Mietin lähinnä, että kuinka kausn liha tuossa laatikossa säilyy hyvänä. Pakastimessa on siis ollut.

Ap

Vierailija
8/8 |
22.03.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Mietin lähinnä, että kuinka kausn liha tuossa laatikossa säilyy hyvänä. Pakastimessa on siis ollut.

Ap

Rasvainen jauheliha (yli 10 % rasvaa) säilyy pakastimessa max. 3 kk, sillä rasvan härskiintyminen saattaa aiheuttaa makuvirheitä.

Vähärasvainen jauheliha (alle 7 % rasvaa) säilyy pakastettuna noin 6 kk.

T:5

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: yhdeksän yhdeksän neljä