Häviääkö hometäplät leivästä jos paahdan sen
On niin myöhä etten yhtään jaksaisi lähteä kauppaan. Ongelma on vain se, että ihanaa kotipihan salaattia on kyllä paljon mutta paahtoleipää (TaikaRuis100) vain kaksi palaa. Ja tiäätte jo varmana otsikonkin perusteella että toisessa niissä on homepilkkui! Sellaisii nastan kokoisii. Yleensä syön leivän ilman paahtamista, mutta jos nyt paahtaisin niin häviääkö home kuumuudessa ettei siitä ole vaaraa vaan se kuolee esim?
Kommentit (8)
Häviää häviää. Toimii itse asiassa kaikkiin ruokiin, esim. juustoon.
Vierailija kirjoitti:
Häviää häviää. Toimii itse asiassa kaikkiin ruokiin, esim. juustoon.
Juusto leivänpaahtimessa on muuten voittajakonsepti. Koklaa, ap!
Kuolee ne.
Muuttuvat tosin vain vielä myrkyllisemmäksi.
Ota täplät pois ja paahda sitten, jos sulla ei ole mitäään muuta leipää tai syötävää.
Homeitiöitä on myös leivän sisällä. Et tietenkään syö.
Kokeile ja raportoi meidän muiden iloksi.