Vierailija

On niin myöhä etten yhtään jaksaisi lähteä kauppaan. Ongelma on vain se, että ihanaa kotipihan salaattia on kyllä paljon mutta paahtoleipää (TaikaRuis100) vain kaksi palaa. Ja tiäätte jo varmana otsikonkin perusteella että toisessa niissä on homepilkkui! Sellaisii nastan kokoisii. Yleensä syön leivän ilman paahtamista, mutta jos nyt paahtaisin niin häviääkö home kuumuudessa ettei siitä ole vaaraa vaan se kuolee esim?

  • ylös 2
  • alas 4

Kommentit (8)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija

Vierailija kirjoitti:
Häviää häviää. Toimii itse asiassa kaikkiin ruokiin, esim. juustoon. 

Juusto leivänpaahtimessa on muuten voittajakonsepti. Koklaa, ap!

Vierailija

Ota täplät pois ja paahda sitten, jos sulla ei ole mitäään muuta leipää tai syötävää.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.
 
Sisältö jatkuu mainoksen alla