Miksette sanonut että pitää olla kokonaisia munia???
Murekkeen sisällä että saa kauniita paloja! Siivuttelin munavehkeellä ja tuli ruma. Olis pitänyt laittaa kokonaisina.
Kommentit (12)
Kuinka voi edes tulla mieleen siivuttaa munat etukäteen?
Vähän maalaisjärkeä... eihän niitä valmiita siivuja saa mitenkään päin nätisti sinne murekkeen sisälle!
Voi niitä laittaa lihapullienkin sisälle. Jopa kokonaisina.
Tosin tulee aika isoja lihapullia.
No ei tullu pieneen mieleenkään että kokonaisina. Nehän liukuu siitä pois? Vai tehdäänkö niille kuopat?
Vierailija kirjoitti:
Voi niitä laittaa lihapullienkin sisälle. Jopa kokonaisina.
Tosin tulee aika isoja lihapullia.
Eiksnää ole jotain scotish eggsejä?
Kuin sä edes sait ne raa`at munat siivutettua?!
Kuka niitä kattelee jossain murekkeen sisällä?
Vierailija kirjoitti:
Kuin sä edes sait ne raa`at munat siivutettua?!
Nestettä on paha siivuttaa. Se muuttuu kiinteämmäksi paistamalla.
Ja kuoret on hyvä ottaa pois ennen kuin laittaa sen murekkeeseen. Ellei tee murekkeesta kalanmallista ja halua ruotia sieltä siivutettuja kuoria.
Kannattaa laittaa enemmän jauhelihaa ja käyttää veistä siivutuksessa, niin saa vähän paksumpia paloja.
Mureke tuppaa murenemaan rumaksi, jos sen siivuttaa munavehkeellä. Eikä munavehkeeseen saa mahtumaan kovin isoja murekkeita, sen kokoisia kannattaa tehdä useampia ja tarjoilla kokonaisina lihapullina.
Emmää tiänny!