Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Tietääkö kukaan mistä on tehty joihinkin täytekakkuihin semmoinen pehmeän rouhemainen koristelu?

Vierailija
13.03.2017 |

On ihan kuin pieniä mantelinpalasia, mutta kun niitä syö niin ovatkin ihan pehmeitä ja makeita. Mitähän tuo rouhe mahtaa olla nimeltään? Monesti nähnyt valmiskakkujen reunoilla tuota.

Kommentit (3)

Vierailija
1/3 |
13.03.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Karkkiraetta? Pehmennyt siitä kakun kosteudesta?

Vierailija
2/3 |
13.03.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Manteli- tai hasselpähkinärouhetta?

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/3 |
13.03.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Krokanttia?

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: kaksi neljä kaksi