Miten Jauhenliha Pitäis Paistaa???
Muutin kuukaus sit omaan kämppään enkä oo ennen tehny ite ruokia. Huomenna aattelin lopettaa einesten ostelut mutta miten kauan ja kuin kovalla Jauhenlihaa pitää paistaa?
Kommentit (8)
Kun jauhi on kauttaaltaan ruskea, se on valmis.
Heität lihan keittolevylle ilman pannua ja liesi täysille.
Täääää jauhenlihavitsi päääääättyi jo vuosi sitteeeeen. Keksi jotain omaperäistä!!!!!!!!!!!!!!!
En minä ainakaan paista jauhenlihaa, vaan pesen sen ensiksi pesukoneessa ja syön sen sitten raakana. Jauhen on sen verran harvinainen eläin ettei sitä saa pilata paistamalla!
Ota jauheliha huoneenlämpöön n. puoli tuntia ennen paistamista. Pannun pitää olla kunnolla kuuma ennen paistamisen aloittamista. Voit lorauttaa pannulle hieman esim. rypsiöljyä.
Kun pannu on kuuma, aseta jauhelihaköntti pannulle ja hajota sitä hieman esim. puulastalla. Älä kuitenkaan murenna lihaa heti kokonaan, ettei pannu jäähdy liikaa.
Sitten vain murennat jauhelihan pannulle ja pyörittelet sitä kunnes se on kauttaaltaan ruskistunut. Mausteeksi käy esim. suola ja mustapippuri. Riippuu tietysti mihin aiot lihaa käyttää.
Kiitos viimeiselle vastauksesta!
Ehkä rohkenen viikonloppuna jo kokeilla muitakin ruokia ite laittaa.
Laita ensin sit pannulle rasvaa. (eikä mitään päivävoidetta vaan joko öljyä tai voita.)