Miten bataatti kypsennetään?
Kommentit (7)
Jos teen keittoa, keitän. Jos teen uunijuureksia, paistan uunissa. Jos teen pannulla, paistan pannulla.
Riippuu mitä haluat siitä tehdä. Voit keittääja tehdä vaikka muusin, voit paistaa pannulla muiden kasvisten kanssa, tai voit laittaa uuniin. Kaikki käy. Oletan että tajuat pilkkoa sen ennen kuin laitat pannulle tai uuniin...
Vierailija kirjoitti:
Jos teen keittoa, keitän. Jos teen uunijuureksia, paistan uunissa. Jos teen pannulla, paistan pannulla.
Kiitoksia, kokeilen uunissa paistamista :) Osaatko neuvoa, miten sen pitää paloitella?
t. ap
No riippuu ihan mitä haluat valmistaa siitä. Voit kypsentää noista millä tahansa tavalla.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Jos teen keittoa, keitän. Jos teen uunijuureksia, paistan uunissa. Jos teen pannulla, paistan pannulla.
Kiitoksia, kokeilen uunissa paistamista :) Osaatko neuvoa, miten sen pitää paloitella?
t. ap
Mä teen niin, että kuorin ja paloittelen n. 0,5-1 cm paksuisiin siivuihin ja sitten ne vielä muutamaan osaan. Laitan sekaan myös perunalohkoja, porkkanaa, sipulia, valkosipulia ja mahdollisesti myös muita juureksia. Öljyä, suolaa ja pippuria. Voi paistaa vuoassa tai myös paistopussissa tulee hyvää.
Kasvissosekeittoon lohkon samantyyppisiksi lohkoiksi, sekaan myös perunaa, porkkanaa, sipulia ja muutakin mahdollisesti, esim. tomaattia. Sitten keitetään niin kauan, että on pehmeää, sauvasekoittimella soseeksi ja esim. kookoskerma, koskelaskija tai muu kerma joukkoon.
Paistinpannulla voisin paistaa vaikka lohen kaveriksi.
Mä valmistaisin höyryssä niinkuin perunatkin.