Lue keskustelun säännöt.
Lihan kypsentäminen käynyt etomaan
13.02.2017 |
Varsinkin nauta. Ensin se punainen liha siinä pannulla ja sitten se haju kun se kypsyy. Hyi!
Kommentit (8)
Kunnon raaka jauheliha-kananmunapirtelö se mamman tiellä pitää!
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Olen harkinnut jopa naudanlihan jättämistä pois ruokavaliosta.
Ittee ällöttää se pakkauskaasun haju.
Paistuva liha on herkullisen tuoksuista. Etenkin joulukinkku!
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Kinkku on sikaa ja se tuoksuu hyvälle, mutta nauta ei.
Mulle kävi niinku ap:lle kymmenisen vuotta sitten. Eka jäi liha pois ja nyt oon ollu jo kolme vuotta vegaanina.
Syö raakana, on aromit ja mehukkuus tallella