Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Höh mun 82 asteinen kinkku ei ollut yhtään mureeta

Vierailija
24.12.2016 |

Olikohan mittari väärin :(

Kommentit (4)

Vierailija
1/4 |
24.12.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Mun 4,5 kilon kinkku oli uunissa 7 tuntia ja on tosi mureaa.

Vierailija
2/4 |
24.12.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Paistoin meijän 6kilon kinkkua 6 tuntia ja sisälämpö oli 82astetta.Ei meinannu kasassa pysyä kun lämpimänä ekat suikaleet otettiin mutta jäähtyneenä oli kiinteetä:D

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/4 |
24.12.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

3kg kinkku 125 asteessa 6 tuntia, 86 asteessa virta pois ja uunin luukku auki, sisälämpö nousi vielä 90 asteeseen, hyvää tuli.

Vierailija
4/4 |
24.12.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kannattaa antaa lämpötilan kohota 87-90 asteeseen, ja paistaa matalalla lämpötilalla, niin tulee muree, mutta ei kuivaa. Nuo 75-82 ovat ns. ruoka-alan ammattilaisten ohjeita. Heille on tyypillistä jättää kaiki liharuoat raa'aksi.

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: kahdeksan yhdeksän kahdeksan