Lue keskustelun säännöt.
Höh mun 82 asteinen kinkku ei ollut yhtään mureeta
Kommentit (4)
Paistoin meijän 6kilon kinkkua 6 tuntia ja sisälämpö oli 82astetta.Ei meinannu kasassa pysyä kun lämpimänä ekat suikaleet otettiin mutta jäähtyneenä oli kiinteetä:D
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
3kg kinkku 125 asteessa 6 tuntia, 86 asteessa virta pois ja uunin luukku auki, sisälämpö nousi vielä 90 asteeseen, hyvää tuli.
Kannattaa antaa lämpötilan kohota 87-90 asteeseen, ja paistaa matalalla lämpötilalla, niin tulee muree, mutta ei kuivaa. Nuo 75-82 ovat ns. ruoka-alan ammattilaisten ohjeita. Heille on tyypillistä jättää kaiki liharuoat raa'aksi.
Mun 4,5 kilon kinkku oli uunissa 7 tuntia ja on tosi mureaa.