Kinkussa lämpö nyt 69 astetta. Koska pois uunista?
Kommentit (10)
Jos yhtään tykkäät mureasta niin lähemmäs 90 astetta. Jää muuten inhan kumiseksi.
Vierailija kirjoitti:
T. Ensimmäisen oman kinkun paistaja
Et ilmeisesti juuri nettiäkään, varsinkaan Googlea ennen käyttänyt?
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
T. Ensimmäisen oman kinkun paistaja
Et ilmeisesti juuri nettiäkään, varsinkaan Googlea ennen käyttänyt?
Onhan noit ohjeita tullut luettua. Halusin vaan muiden kokemuksia ja neuvoja.
Ap
Minä paistoin eilen kunnolla ylikypsäksi, 91-asteeseen. Tosi mureaa ja hyvää :)
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
T. Ensimmäisen oman kinkun paistaja
Et ilmeisesti juuri nettiäkään, varsinkaan Googlea ennen käyttänyt?
Onhan noit ohjeita tullut luettua. Halusin vaan muiden kokemuksia ja neuvoja.
Ap
Anna vaan mittarin nousta 85 asteeseen että kinkku on varmasti kypsää, nuo raadonsyöjät on erikseen.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
T. Ensimmäisen oman kinkun paistaja
Et ilmeisesti juuri nettiäkään, varsinkaan Googlea ennen käyttänyt?
Onhan noit ohjeita tullut luettua. Halusin vaan muiden kokemuksia ja neuvoja.
Ap
Et siis luota faktaan.
Vierailija kirjoitti:
Minä paistoin eilen kunnolla ylikypsäksi, 91-asteeseen. Tosi mureaa ja hyvää :)
No jos kuivaa korppua haluaa, niin sitten näin. Jos kuitenkin haluaa kinkustaan kypsän ja mehevän niin silloin kannattaa ottaa kinkku pois 77-78 asteessa.
Nukuin aamulla pommiin ja kinkku oli sitten 90-91-asteista kun se lopulta pääsi uunista. Ei ole kuivaa korppua, vaan ihan ok. Kannattaa ainakin siihen 85:een asti pitää uunissa.
Ota kinkku uunista vasta kun sisälämpötila on vähintäin 85 astetta, mureampi tulee jos annat olla vaikkapa 90 asteeseen.