Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Miten kypsennätte pekonin niin että se ei jää raakaksi mutta ei ole myöskään liian kypsä körähtånyt

Vierailija
28.11.2016 |

Uunissa? Mikä lämpötila kuinka kauan? Paketin kyljessä ei oikein ole ohjeita.

Kommentit (16)

Vierailija
1/16 |
28.11.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

raakaksi :D

Vierailija
2/16 |
28.11.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Pannu kuumaksi, pekoni pannulle, pekoni pois pannulta kun se on valmista.

Helppoa kuin lapsen pieksäminen.

M

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/16 |
28.11.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Laita mikronkestävän astian päälle talouspaperi, johon laitat pekonisiivut. Laita lautanen mikroon n 3 minuutiksi ja pekonit valmistuvat hetkessä.

Vierailija
4/16 |
28.11.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Pannu kuumaksi, pekoni pannulle, pekoni pois pannulta kun se on valmista.

Helppoa kuin lapsen pieksäminen.

M

Pekoni laitetaan kyllä kylmälle pannulle, että liha kypsyy ennen kun rasva palaa.

Vierailija
5/16 |
28.11.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kylmään uuniin ja uuni lämpenemään 200-225 asteeseen ja kun uuni on lämminnyt niin pekonikin on kypsää. Toki riippuu uunista eli kantsii ekalla kerralla vähän tsekkaa milloin on valmista.

Sitten vaan nostaa pekonit valumaan talouspaperin päälle ja siinäpä se.

Vierailija
6/16 |
28.11.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Uuniin ja uuni täysille n. 20min

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/16 |
28.11.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Pannu kuumaksi, pekoni pannulle, pekoni pois pannulta kun se on valmista.

Helppoa kuin lapsen pieksäminen.

M

Pekoni laitetaan kyllä kylmälle pannulle, että liha kypsyy ennen kun rasva palaa.

Sulla on pannu punahehkusena jos rasva alkaa palaa.

M

Vierailija
8/16 |
28.11.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kylmälle pannulle ja paistan miedolla lämmöllä niin kauan, että on sopivan rapsakkaa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
9/16 |
28.11.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Pannulla pienissä erissä.

Uunissa isoja eriä - folio alle, reunat ylös, 1 paketti pekonia, paista 225 astetta noin parikyt minsaa, ota pois ennenkuin ovat tummanruskeita. Vähän harjoitusta niin saat elämäs parhaat pekonit. Paras tulos on nk. puolirapea, eli osittain rouskuva.

Vierailija
10/16 |
28.11.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Aloita oikeinkirjoituksesta ennenkuin menet uunin, hellan tai mikron lähelle.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
12/16 |
28.11.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Raakaksi?

Horoskooppivaakaksi olen hämmentynyt.

Älä ruskista liikaksi, ettei pekoni pala ruokaksi kelpaamattomaksi.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
13/16 |
28.11.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Pese, kuten jauheliha.

Vierailija
14/16 |
28.11.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

laakapalloksi kirjoitti:

Pese, kuten jauheliha.

Mutta missä lämpötilassa?

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
15/16 |
28.11.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Jauhis keitetään ensin ja sitten pestään

Vierailija
16/16 |
28.11.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Jauhis keitetään ensin ja sitten pestään

Kauanko pitää keittää?

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: kuusi kolme kuusi