Teen pizzaa, mitä täytettä laitan?
Kommentit (11)
Laita tomaattia, sipulia, homejuustoa ja rucolaa. Latva-artisokkaa, jos kaapissa on. Tai paprikasuikaleita. Mitä tahansa teetkin, älä laita niitä mustia halpisoliiveja.
Aurinkokuivattuja tomaatteja, herkkusieniä, punasipulia mozzarellaa tai fetajuustoa.
Tomaatti, mozzarella, sipuli, valkosipuli, rucola.
tuplajuusto, katkarapu, sipuli, oliivi
Siriina kirjoitti:
tuplajuusto, katkarapu, sipuli, oliivi
Turpa kiinni vitun kouvolatukka!
katkarapu olis aika kova... siis täyte tsihihi
Vierailija kirjoitti:
mieluiten ei lihaa, vinkkejä?
Niin teen kohta minäkin. No knead-taikina ollut liki vuorokauden kohoamassa ja sen jälkeen tehdään taas ainoaa oikeata aitoa napolilaista, eli tietenkin Margaritaa: https://www.youtube.com/watch?v=1-SJGQ2HLp8&t=146s
Eli aitoa oikeaa napolilaista ei tuutata täyteen lisukkeita, vaan ainoastaan tomaattikastiketta, mozzarellaa ja basilikaa, sekä halutessa myös parmesaania.
Tärkeintä on kuitenkin onnistunut taikina, sekä paistolosuhteet. Valitettavasti itselläni ei oikeaa pizzauunia ole, mutta saahan kotiuunissakin kelvollisen, kun käyttää pizzakiveä.
Kiviä ja koiranpaskaa.