Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Pitääkö karjalanpaistilihat paistaa pannulla ennen kuin laittaa uuniin?

Vierailija
10.11.2016 |

Vai kypsyykö ne siellä uunissa alusta loppuun?

Kommentit (10)

Vierailija
1/10 |
10.11.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kypsyy uunissa, koska  patahan hautuu siellä tuntikausia.

Vierailija
2/10 |
10.11.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ruskista pannussa sen verran että tuskia tuk. Mutta voi laittaa suoraan on uuniin.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/10 |
10.11.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kypsyy ne. Ei tartte paistaa. Pidä vaan uunissa useita tunteja.

Vierailija
4/10 |
10.11.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Uuniin, siellä ne haudutetaan hitaasti kypsäksi.

Vierailija
5/10 |
10.11.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Totta kai ne uunissakin kypsyy, mutta pintaa ei tule, jos ei kärväytä pannulla nopeasti.

Vierailija
6/10 |
10.11.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kokkikaverini opasti, että maku paranee, jos ruskistaa ennen uuniin laittoa. Oikeassa on, mutta pakkohan ei ole.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/10 |
10.11.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kunnon pinta tosiaan tulee käyttämällä pannulla ja siihen pannulle kun lopuksi heittää veden, kiehauttaa ja heittää lihojen sekaan pataan, tulee ihan eri tavalla makua ruokaan.

Vierailija
8/10 |
10.11.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ei tarvitse paistaa, mutta käytä kuumaa vettä kun kaadat nesteen sekaan. Se sulkee lihansyyt.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
9/10 |
10.11.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ruskistan pannulla nopeasti. Lopuksi vettä pannulle, kiehautus ja lihojen päälle pataan. Heti lämpimään uuniin.

Vierailija
10/10 |
10.11.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Mun Pohjois-Karjalasta oleva anoppi tekee niin, että latoo kaikki ainekset uunipataan (eli lihat, suola, sipuli ja mausteet) ja paahtaa niitä uunissa kovalla lämmöllä ensin n. 10 minuuttia. Kaataa sitten kiehuvan veden systeemin päälle niin, että kaikki lihat peittyvät reilusti. Sitten uunissa pitkään ja hartaasti, välillä käännellen.

Vapaa.ajan asunnolla tekee leivinuunissa, kaupungissa ihan sähköuunissa. 

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: seitsemän yhdeksän yksi