Paras dippi sipseille?
Puhutaan siis niistä valmiista dippipusseista lähinnä. Mikä on teidän suosikkinne? Toki jos on joku tosi hyvä itsetehty mausteseos, niin saa senkin kertoa :)
Kommentit (51)
Sweet chili -dippi on paras niistä valmiista, Ranch on toinen hyvä. Itsetehty tsatsiki on ihan parasta :)
Ei ole kuin kaksi asiallista dippiä ja Ile Uusivuori on myös tämän myöntänyt radiossa. Americana ja valkosipuli.
Vierailija kirjoitti:
En ymmärrä miksi joku tuhlaisi rahojaan niihin kaupan pikkupussukoihin, kun makoisa dippi on niin helppo valmistaa itse. Ranskankermaan pilkot sekaan tuoreita lempiyrttejäsi, laitat hieman vastajauhetta mustapippuria ja suolaa, niin valmista on :)
Ihan hirveät summat niihin menee joo, kun n. kerran kuukaudessa sellaisen ostaa. Ja mä en tykkää ranskankermaa syödä sipsien kanssa, se on liian raskasta.
Vierailija kirjoitti:
En ymmärrä miksi joku tuhlaisi rahojaan niihin kaupan pikkupussukoihin, kun makoisa dippi on niin helppo valmistaa itse. Ranskankermaan pilkot sekaan tuoreita lempiyrttejäsi, laitat hieman vastajauhetta mustapippuria ja suolaa, niin valmista on :)
Olen monesti kokeillut tehdä itse kun kotona ei ole ollut valmisjauhetta, mutta ei siitä vaan tule tarpeeksi hyvää vaikka mitä mausteita yhdistelisi.
Mä tykkään sitä Tacosta. Myös American on hyvä ja Sweet Chili.
Mutta valmiista valkosipulista en tykkää yhtään, joku siinä tökkii! Monen valmistajan oon kokeillut, ei oo löytyny hyvää. Sen sijaan tykkään tehdä valkosipulidipin itse: puristan kermaviilin sekaan pari valkosipulinkynttä, rouhittua mustapippuria, vähän suolaa ja pikkuriikkinen ripaus sokeria. Ei toki tuu niin "tuhtia" kuin valmispusseista, mutta ihan dipattavaa silti.
Itse tykkään eniten juuri tuosta sweet chilistä, americanista ja ranchista. Homejuustodippi oli kaikkein hirvein, mitä olen ikinä maistanut. Maistui pistävältä esanssilta.
Hyvänä vinkkinä kaikille, että sitä dippiä ei kannata tehdä kermaviiliin, vaan majoneesiin. Minä teen aina majoneesilla ja tulee muuten huomattavasti parempaa kuin kermaviiliin tehdystä :)
Tavalliset maustamattomat sipsit ja minttusuklaa Jacky. <3
Vierailija kirjoitti:
En ymmärrä miksi joku tuhlaisi rahojaan niihin kaupan pikkupussukoihin, kun makoisa dippi on niin helppo valmistaa itse. Ranskankermaan pilkot sekaan tuoreita lempiyrttejäsi, laitat hieman vastajauhetta mustapippuria ja suolaa, niin valmista on :)
No minusta se vajaa euron pussi ei ole mitään varsinaista tuhlausta, etenkin kun ostan dippipussin ehkä kaksi kertaa vuodessa. Kalliimmaksi se tulee alkaa ostella erilaisia yrttejä.
Lidlin tsatsiki, en kelpuuta enää kermaviilidippejä ollenkaan. Varmaan kotitekoinenkin tsatsiki on hyvää, jos jaksaa tehdä itse.
Vierailija kirjoitti:
En ymmärrä miksi joku tuhlaisi rahojaan niihin kaupan pikkupussukoihin, kun makoisa dippi on niin helppo valmistaa itse. Ranskankermaan pilkot sekaan tuoreita lempiyrttejäsi, laitat hieman vastajauhetta mustapippuria ja suolaa, niin valmista on :)
Lidlissä Taffelin dipit on jotain 60 senttiä ja kermaviili about 50 senttiä = 1.10€. Järkyttävää rahan menoahan tuo on, sipesjä kun tulee syötyä ehkä kerran kuukaudessa. Onneksi avasit meidän hölmöjen silmät. Paitsi että tulee kalliimmaksi ostaa se ranskankerma ja ne yrtit.
Sweetchili, ranch ja sitten raita, jota on siellä intialaiseines puolella.
Itse tehty salsa on namia, kuin myös tsatsiki ja hummus. Silloin ei välttämättä tavis sipsejä dippailla. Lähinnä pieniä hapankorppuja.
Ei dippejä, ikinä! Parhaita ilman.
Vierailija kirjoitti:
Itse tykkään eniten juuri tuosta sweet chilistä, americanista ja ranchista. Homejuustodippi oli kaikkein hirvein, mitä olen ikinä maistanut. Maistui pistävältä esanssilta.
Hyvänä vinkkinä kaikille, että sitä dippiä ei kannata tehdä kermaviiliin, vaan majoneesiin. Minä teen aina majoneesilla ja tulee muuten huomattavasti parempaa kuin kermaviiliin tehdystä :)
Mä teen dipin aina turkkilaiseen jugurttiin :)
Vierailija kirjoitti:
Itse tykkään eniten juuri tuosta sweet chilistä, americanista ja ranchista. Homejuustodippi oli kaikkein hirvein, mitä olen ikinä maistanut. Maistui pistävältä esanssilta.
Hyvänä vinkkinä kaikille, että sitä dippiä ei kannata tehdä kermaviiliin, vaan majoneesiin. Minä teen aina majoneesilla ja tulee muuten huomattavasti parempaa kuin kermaviiliin tehdystä :)
Majoneesia? Huh, sitä rasvan määrää.
Tökkii ajatuskin.
En ymmärrä miksi joku tuhlaisi rahojaan niihin kaupan pikkupussukoihin, kun makoisa dippi on niin helppo valmistaa itse. Ranskankermaan pilkot sekaan tuoreita lempiyrttejäsi, laitat hieman vastajauhetta mustapippuria ja suolaa, niin valmista on :)