Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Kaulintamassan käyttö

Vierailija
14.10.2016 |

Olen ostanut vaahtokarkin makuista kaulintamassaa. Mulla ei ole mitään kokemusta noiden käytöstä. Mietin, että voinko käyttää massaa esimerkiksi joidenkin koristeiden muotoilemiseen vaikka leivosten päälle vai onko se tarkoitettu lähinnä siihen, että kokonainen kakku peitettäisiin sillä. En haluaisi ruveta kokonaista kakkua peittelemään, en usko saavani kaunista jälkeä eikä sellainen kakku oikein muutenkaan kiinnosta. Kiitos etukäteen jos joku vastaa.

Kommentit (1)

Vierailija
1/1 |
14.10.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Siitä voi tehdä koristeita, mutta oman kokemukseni mukaan marsipaani on koristeissa parempi valinta. Ainakin ohuisssa

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla