Tykkääkö muut tuosta Arlan ruokakermamainoksesta? :D
Tai siis en kyllä erityisemmin _tykkää_ mutta jos mainos voi olla ihan hyvä niin tuo on!
Kommentit (17)
Todella ärsyttävä, se kai siinä on tarkoituskin. En pidä tosta Sanna Stellan vai mikä se lie, jotenkin ärsyttävä
Stellanista ilmenee uusia vivahteita. Ihan ok.
Joo. Mielestäni siinä on mukavan kekseliäs ja simppeli idea, että on niin perustuote että sitä on ihan hankala mainostaakin. Ja Sanna Stellan on kaunis.
Mistä mainoksesta?
Oikeestiko joku käyttää keinokermoja vielä?
Ihana mainos! Tuollaista olen pitkään kaivannutkin, kun niitä mainoksia kuitenkin tulee - tuntuu, että vuosi vuodelta ne käyvät raivostuttavammiksi.
Eli paskaa kun siinä on sitä tärkkelystä. Yrittävät juuri tuolla luoda kuvaa että mukakerma olisi niin aitoa, just joo.
Tykkään siitä teatterimeikistä, ja mahtipontisesta äänenkäytöstä tulee mieleen suosikkisketsihahmoni Tellervo von Appelgren.
Herättää huomion ja ärsyttää/ huvittaa. Mutta kun tuote on huono niin se on huono vaikka mikä kallis ja taitava mainostoimisto tekisi taikojaan. Ei kukaan itseään kunnioittava ihminen osta noita litkukermoja.
Vierailija kirjoitti:
Eli paskaa kun siinä on sitä tärkkelystä. Yrittävät juuri tuolla luoda kuvaa että mukakerma olisi niin aitoa, just joo.
"Tärkkelystä, erityisesti maissitärkkelystä, käytetään usein ruoanlaitossa kastikkeiden suurustamiseen. Teollisuudessa tärkkelystä käytetään liimojen, paperien, alkoholin, tekstiilien ja tärkin valmistuksessa.
Suurin osa ruoasta saatavista hiilihydraateista on tärkkelystä. Tärkkelyksen lähteitä ovat mm. perunat ja viljaruoat.
Polysakkaridien eli siis myös tärkkelyksen pilkkomiseen elimistö käyttää monia ruoansulatusentsyymejä, joten tärkkelyksen verensokeria kohottava vaikutus on hitaampi kuin glukoosin." wikip
Onko peruna ja vilja paskaa, kun niissä on tärkkelystä?
En, mutta saan jotain outoa iloa siitä Tuorekset -mainoksesta, jossa alkuihmiset tanssivat tulen ympärillä. Nykymies avaa tuotepaketin "tsekatkaa mitä mä tein" ja jengi on että "ooooh". Ja taas bailataan 😀
Vierailija kirjoitti:
Tykkään siitä teatterimeikistä, ja mahtipontisesta äänenkäytöstä tulee mieleen suosikkisketsihahmoni Tellervo von Appelgren.
Siis.. tuossa tavoiteltiin legenda Ella Erosen lausuntatyyliä.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Eli paskaa kun siinä on sitä tärkkelystä. Yrittävät juuri tuolla luoda kuvaa että mukakerma olisi niin aitoa, just joo.
"Tärkkelystä, erityisesti maissitärkkelystä, käytetään usein ruoanlaitossa kastikkeiden suurustamiseen. Teollisuudessa tärkkelystä käytetään liimojen, paperien, alkoholin, tekstiilien ja tärkin valmistuksessa.
Suurin osa ruoasta saatavista hiilihydraateista on tärkkelystä. Tärkkelyksen lähteitä ovat mm. perunat ja viljaruoat.
Polysakkaridien eli siis myös tärkkelyksen pilkkomiseen elimistö käyttää monia ruoansulatusentsyymejä, joten tärkkelyksen verensokeria kohottava vaikutus on hitaampi kuin glukoosin." wikip
Onko peruna ja vilja paskaa, kun niissä on tärkkelystä?
Kerma kermana. En halua maksaa isompia katteita laimennetusta, huippunsa prosessoidusta litkukermasta, jonka hyllyaika on maksimaalinen. Nämä eivät ole niitä mitä arvostan elintarvikkeissa. Tärkkelystä tungetaan nykyään ihan liikaa joka paikkaan ja sen kyllä huomaa.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Eli paskaa kun siinä on sitä tärkkelystä. Yrittävät juuri tuolla luoda kuvaa että mukakerma olisi niin aitoa, just joo.
"Tärkkelystä, erityisesti maissitärkkelystä, käytetään usein ruoanlaitossa kastikkeiden suurustamiseen. Teollisuudessa tärkkelystä käytetään liimojen, paperien, alkoholin, tekstiilien ja tärkin valmistuksessa.
Suurin osa ruoasta saatavista hiilihydraateista on tärkkelystä. Tärkkelyksen lähteitä ovat mm. perunat ja viljaruoat.
Polysakkaridien eli siis myös tärkkelyksen pilkkomiseen elimistö käyttää monia ruoansulatusentsyymejä, joten tärkkelyksen verensokeria kohottava vaikutus on hitaampi kuin glukoosin." wikip
Onko peruna ja vilja paskaa, kun niissä on tärkkelystä?
Et kertonut mitään uutta. Ei kai kukaan luule, että se tärkkelys jotain myrkkyä on! Se vain on turha täyteaine kun kermaa laimennetaan ensin vedellä. Näin saadaan myytyä pikkasen halvemmalla paljon laimennettua tavaraa.
Vähän sama kuin myytäisiin kossupulloa euron halvemmalla, mutta sitä olisikin lantrattu vedellä niin, että on puolet vähemmän alkoholia. Ei tähänkään suomalaiset menisi, mutta näihin ruokahuijauksiin kyllä menevät ja luulevat vielä säästävänsä kun litkukerma on muutama kymmenen senttiä halvempaa kuin aito kerma :)
Saamme tärkkelystä ravinnostamme koko ajan enemmän ja enemmän juuri sen vuoksi, että niitä nyt vähän lisäillään joka paikkaan, koska se on halpaa ja ruuan vaikuttamaan "täyteläiseltä".
Ei.