Drinkki, jolla säväytät varmasti
Kuori lenkkimakkara ja leikkaa se tasapohjaisiksi noin 6 sentin paloiksi. Koverra esim. omenaporalla makkaranpätkät niin, että niistä tulee jonkinlaisia snapsilaseja. Voitele "lasin" reunat sinapilla ja täytä kolo Jallulla tai Kossulla. Ensin kulautetaan viina kertaheitolla, sitten mutustellaan makkara, sitten otetaan toinen.
Tämä on erittäin terveellinen tapa, sillä juopotellessa pitäisi aina muistaa myös syödä. Muuten menee verensokerit sekaisin ja tulee pahalle tuulelle.
Kommentit (2)
Ei nyt pistetä kalliita aineita tuollaiseen. Jos Herbaa saa vielä, niin sitä, vaikutus lienee paljon parempi. Tai ainakin silloin oli kun kaveri hommasi halvinta viinaa 80-luvulla meille alaikäisille, ei tosin käytetty makkarakuppeja.
Oliko kenties Teekkarin Keitto Kirjasta?