Lue keskustelun säännöt.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Alue: Aihe vapaa
Mitä lounaalla?
22.09.2016 |
Meillä oli yhden kattilan pastaa (tai tässä tapauksessa yhden vokkipannun), jossa oli porkkanaa, varsiselleriä, sipulia, tomaattia ja isoja valkoisia papuja. Jälkiruuaksi paistettuja banaaneja ja kinuskikastiketta.
Kommentit (4)
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Bolognese-kastike naudasta ja tomaatista, valkosipulia ja berberemaustetta. Riisinuudelit ja parmesania. Tomssua ja kurkkua, pari oliivia.
Alue: Aihe vapaa
Kävin yliopiston kasvisravintolassa syömässä.
Salaattipöydässä mm. porkkanaraastetta, kikherneitä ja papuja, marinoituja soijasuikaleita, jättipapu-parsakaalisalaattia ja soijajogurttikastiketta.
Lämmin ruoka oli täysjyväriisiä ja huippuhyvää kikherne-kasviscurrya :)
Ruisleivän hummuksella kääräisin paperiin mukaan, kun en jaksanut syödä, vedän sen tuossa ennen kello neljän luentoa.