Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Katsoin juuri verkkokaupan hintoja ja ihan älyttömiä. Gollege housut 45€, huppari muistaakseni kalliimpi vielä.

Kommentit (18)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija

Muutama Hollisterin vaate ollaan ostettu, ovat mielestäni ihan kohtuuhintaisia. Nykyään H&M:nkin collegehousut maksavat about 40€, joten miksei mieluummin ostaisi jonkun merkin housuja niiden toisten sijaan?

Vierailija

Vierailija kirjoitti:
Joo, on ainakin tälle AMK - pariskunnalle

Ap

Ketään ei kiinnosta onko se juuri sinulle suuri summa, 1 vain sanoi ettei 45€ ole joillekin paljon. Maailmassa on muitakin ihmisiä kuin sinä.

Vierailija

Hollisterit on oikeasti aika heikkolaatuisia tuotteita. Katsokaa tarkkaan saumoja, käänteitä ja materiaaleja (kääntäkää vaate nurinkurin, huomaatte kyllä ongelmat). Eivät ole laatutuotteita. Itse en osta niitä enää.

Vierailija

Hollister on täällä päin jo ihan out. Mutta ostetaan, jos lapsi jotain tiettyä merkkiä toivoo. Yläkoululaiselle vaatteiden merkki ei niinkään tärkeä, mutta kengät pitää olla Nike Freet.

Lukiolainen tarkka merkeistä, mutta ne eivät saa olla mitään mitä on 'kaikilla'.

Itsekin ostan halutessani merkkituotteita. Ostetaan yleensäkin vähän, mutta laadukasta. Kirppareiltakin löytyy hyväkuntoisia merkkivaatteita, joten ei se aina ole rahastakaan kiinni.

Vierailija

Ostan monenmoista. Teinit eivät ole kovin merkkien perään. Ei asuta Suomessa, perushankinnat ostetaan H&M, Zara ja GAP, jotka eivät ole kalliita. Sitten urheilumerkkejä enemmänkin, esim. Nike. Hollister ja Abercrombie eivät täällä ole sillä lailla in ja niitä on outleteissa paljon halvemmalla kuin vaikka H&M:ää.

Vierailija

Mun mielestä se on ihan kohtuuhintainen merkki. Meillä tyttö ei tosin halua sitä, vaan ennemmin skeittimerkkejä kuten Vans, Element ja DC.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla