Vierailija

http://www.iltalehti.fi/uutiset/2016091422311976_uu.shtml

Miten voi olla mahdollista että 94-vuotiaalla ihmisellä on toimintakykyyn vaikuttavia sairauksia? Silmäkin sen jo sanoo, että elimistö on kuin 25-vuotiaalla. Asunut keväällä vielä kotonakin.

Kommentit (6)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija

Totta kai tytär on kauhuissaan, kun äitinsä tekee kuolemaa. Vaikka äiti olisi 100-vuotias.

Mutta iltis tekee tänä päivänä huikeita rimanalituksia. 👏

Vierailija

Alan inhota näitä iltapäivälehtien revittelyjä. Onko tuo tytär ottanut yhteyttä lehteen vai käyskenteleekö freelancer/toimittaja vanhusten hoitopaikoissa raflaavien juttujen toivossa?

Vierailija

Kannattaisiko kuitenkin suhtautua pienellä kritiikillä noihin "kertomuksiin tosielämästä", joita iltapäivälehdet kirjoittelevat. En väitä, että ne olisivat valetta, mutta useimmiten jätetään kertomatta varsin ratkaisevia tietoja. Hoitohenkilökunnalla on lisäksi vaitiolovelvollisuus eli he eivät voi kertoa tietojaan. Kun ihmisellä on ikää jo noinkin paljon, niin se kunnon heikkeneminen voi olla uskomattoman nopeaa. Olen viimeisen vuoden ajan seurannut yhden läheiseni kunnon rapistumista ja vuodessa on tapahtunut paljon. Usein se rapistuminen koskee sekä fyysistä että psyykkistä puolta. Niin minunkin läheiselläni. Ei ole kyse dementiasta, mutta tietynlainen jähmeys lisääntyy koko ajan sekä omiin maailmoihin vajoaminen. Pidemmän keskustelun ylläpitäminen heikkenee nopeasti.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.
 

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla