Vierailija

Otsikossa kysymys.

Sivut

Kommentit (78)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija

En missään nimessä!!

Vaikka lapsi selviäisi hengissä, niin tuonikäisellä voi olla jo kovin vilkas mielikuvitus. Lapsi saattaa esim. pelätä koko yön, että laiva uppoaa ja vanhemmat hukkuvat tms.

Vierailija

Vierailija kirjoitti:
Jos oven laittaa takalukkoon ja laittaa ruuat esille?

En jättäisi edes kissojani kokonaan heitteille ilman, että joku naapuri kävisi edes kerran katsomassa.

Vierailija

Ei missään nimessä. Ja jos kuulen vihiä jonkun tuttavan näin tehneen niin tekisin heti lastensuojeluilmoituksen. Yksin yötä raja menee jossain 15-16 vuoden tienoilla.

Vierailija

Lapsi mukaan tai sitten vaikka mummolle. Toisessa ketjussa moni oli sitä mieltä, että 9-vuotias ei osaa yksin laittaa uimahousuja ja tässä ollaan jättämässä viikonlopuksi kotiin yksin. Olisiko sopiva iänmukainen kehitystaso jossain näiden ääripäiden välillä...

Vierailija

Tuo on rikos nimeltään heitteillejättö. Jos sossut saa tietää kesken risteilyn, niin ne käyvät hakemassa lapsen kiireelliseen huostaanottoon. Saattavat kuitenkin ehkä viedä sukulaiselle. Sossun puolesta luvassa selvityksiä ja puhutteluja, pahimmillaan sitten se huostaanotto. Poliisilta luvassa lisäksi se rikostutkinta ja vähintäänkin sakot, maksimissaan ehdollista (epätodennäköistä ensikertalaiselle).

Vierailija

Hyvä,en ole siis yksin ajatusteni kanssa.Näin teki eräs tuttu,viime perjantaina.Ottivat 5-vuotiaan mukaansa,9-vuotias jäi kotiin.Kuulemma mummo puhelinsoiton päässä...

Sivut

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.
 

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla