Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Suomalainen ruoka

Kulinaristi
10.09.2016 |

Nyt mietit päässäsi kuinka junttia suomalainen ruokakulttuuri on. Pystyt jo kuvittelemaan sen pieruisen rekkamiehen tursuttamassa sinappia kylmään noin pari päivää sitten vanhaksi menneen HK:n sinisen päälle. Lopuksi tämä 117 kiloinen lammas murahtaa onneissaan "aah, tekipä eetvarttia" ja huuhtelee koko sanoinkuvaamattoman vittupaskan alas lämpimällä kaljalla. SIIS HYI VITTU!

Entäs sitten nää elämäntapaluuserit eli rotat jotka päivästä toiseen keittelevät makaroneja vedenkeittimessä ja maustavat koko vitun hirvittävän seoksen suolalla että siinä olisi jotain makua (eli pelkkä suola). Sairasta sanon minä. Kovasti sitä jaksetaan helvetti soikoon huudella siitä hiilaripaskasta mitä lampaat vetävät, vaikka itse syödään juuri sitä mihin on varaa eli makaronia, hiilarivittupaskan kuningasta.

Siis suomalainen keittiö on ihan suoraan sanoen pelkkää ruoalla pelleilyä. Jotkut vitun löllölohella höystetyt paskapiirakat ja lihahyytelöt sekä karjalanpaisti - kaikki sitä samaa vitun röllimetsässä valettua sammalpaskaa jota en syöttäisi edes porsaille. Lisäksi ainoa mauste joka tässä maassa tunnetaan on suola ja sitäkin laitetaan niin vitusti ruokiin että verisuonet varmasti tukkeutuisivat.

Loppuun bonukseksi karjalanpaistin valmistusohjeet:
-peruna
-vettä ämpärillinen
-lihakimpale
-öljyä
Miksaa keskenään ja lämmitä uunissa. Tarjoile junttiystävillesi samalla kun katsotte Tuntematonta Sotilasta.

Siis hyi VITTU.

Kommentit (11)

Vierailija
1/11 |
10.09.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Olipa huonosti kirjoitettu.

Jos haluat väkisin tuoda esiin loppuunkulutun aiheen, niin panostaisit edes kirjoitustyyliin.

Vierailija
2/11 |
10.09.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Olipa aggressiota. Suomalainen keittiö muistuttaa osin paljonkin venäläistä, jossa mausteina käytetään myös suolaa ja pippuria. Raaka-aineetkin ovat vähemmän yllättävästi pitkälti samoja, kalat ja sienet arvossaan.

Jostakin syystä suomalaisten vaan tulisi kollektiivisesti hävetä ruokaperinnettään, josta naapurimaassa saa olla ylpeä?

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/11 |
10.09.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vaikutat todella sivistyneeltä ja viehättävältä ihmiseltä AP. Jäikö lääkkeet ottamatta?

Vierailija
4/11 |
10.09.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

syökööt ihmiset vaikka havuja ja heiniä, yks lysti.

Vierailija
5/11 |
10.09.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ap ei osaa siis kirjoittaa eikä tehdä ruokaa. Harmi.

Vierailija
6/11 |
10.09.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Älä viitsi puhua suomalaisesta ruoasta jos oma kokkaustaitosi on tuota luokkaa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/11 |
10.09.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

nää nää nää nää nää nää...

Vierailija
8/11 |
10.09.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kulinaristi kirjoitti:

Nyt mietit päässäsi kuinka junttia suomalainen ruokakulttuuri on. Pystyt jo kuvittelemaan sen pieruisen rekkamiehen tursuttamassa sinappia kylmään noin pari päivää sitten vanhaksi menneen HK:n sinisen päälle. Lopuksi tämä 117 kiloinen lammas murahtaa onneissaan "aah, tekipä eetvarttia" ja huuhtelee koko sanoinkuvaamattoman vittupaskan alas lämpimällä kaljalla. SIIS HYI VITTU!

Entäs sitten nää elämäntapaluuserit eli rotat jotka päivästä toiseen keittelevät makaroneja vedenkeittimessä ja maustavat koko vitun hirvittävän seoksen suolalla että siinä olisi jotain makua (eli pelkkä suola). Sairasta sanon minä. Kovasti sitä jaksetaan helvetti soikoon huudella siitä hiilaripaskasta mitä lampaat vetävät, vaikka itse syödään juuri sitä mihin on varaa eli makaronia, hiilarivittupaskan kuningasta.

Siis suomalainen keittiö on ihan suoraan sanoen pelkkää ruoalla pelleilyä. Jotkut vitun löllölohella höystetyt paskapiirakat ja lihahyytelöt sekä karjalanpaisti - kaikki sitä samaa vitun röllimetsässä valettua sammalpaskaa jota en syöttäisi edes porsaille. Lisäksi ainoa mauste joka tässä maassa tunnetaan on suola ja sitäkin laitetaan niin vitusti ruokiin että verisuonet varmasti tukkeutuisivat.

Loppuun bonukseksi karjalanpaistin valmistusohjeet:

-peruna

-vettä ämpärillinen

-lihakimpale

-öljyä

Miksaa keskenään ja lämmitä uunissa. Tarjoile junttiystävillesi samalla kun katsotte Tuntematonta Sotilasta.

Siis hyi VITTU.

Jos sinä et osaa tehdä ruokaa niin älä pura sitä meihin.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
9/11 |
10.09.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ap kertoo vain omasta elämästään

Vierailija
10/11 |
10.09.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Tuo teksti on kiertänyt vuosia Ylilaudalla

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
11/11 |
10.09.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Karjalanpaisti on hyvin tehtynä maukasta ja salonkikelpoista ruokaa.

Mutta jos raaka-aineet on huonot ja hosutaan tekemisessä... Ei hyvä.

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: kolme viisi kahdeksan