jauhelihan tekeminen itse?
Jos tekee jauhelihan itse lihamyllyllä niin tietty silloin tietää mitä siinä on, mutta tuleeko edullisemmaksi kuin kaupasta ostettuna?
Kommentit (17)
En tiedä, mutta ainakin peseminen on helpompaa.
Vierailija kirjoitti:
En tiedä, mutta ainakin peseminen on helpompaa.
Vain jauhenliha pestään, ei jauheliha.
Ei. Koska käytät raaka-aineena kokolihaa. Nyrkkisääntö. Jos liha on palasina tai mössönä kilohinta on halvempi kuin kokonaisissa osissa, kuten ulkofileessä.
Jos ostat suoraan tilalta lihan ja jauhat kotona, etkä laske omalle työlle, matkoille tai jauhamiseen kulutetulle energialle hintaa niin edullisemmaksi tulee.
Vierailija kirjoitti:
En tiedä, mutta ainakin peseminen on helpompaa.
Mikä hemmetin peseminen.
Itse jauhelihaa pestessä ja jauhaessa hiukset kannattaa suojata synnytyslakilla.
M
Ei yleensä tule edullisemmaksi, sillä harva ostaa paloina niin surkeaa lihaa kuin mistä kaupan jauheliha tehdään. Kotikokki saattaa jopa tehdä paistijauhelihaa paistista!
Vierailija kirjoitti:
Kotikokki saattaa jopa tehdä paistijauhelihaa paistista!
ABC-kokki osaa tehdä jauhelihasta lehtipihvin!
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Kotikokki saattaa jopa tehdä paistijauhelihaa paistista!
ABC-kokki osaa tehdä jauhelihasta lehtipihvin!
Jopa täysin vahingossa ja tietämättä!
Vierailija kirjoitti:
Jos tekee jauhelihan itse lihamyllyllä niin tietty silloin tietää mitä siinä on, mutta tuleeko edullisemmaksi kuin kaupasta ostettuna?
No, jos siihen käyttämäsi liha on halvempaa, kuin valmis jauheliha! Pitääkö tuota pitkäänkin pohtia?
Voi apua. Jos teet jauhelihan lihasta, jonka kilohinta alittaa valmiina ostettavan jauhelihan kilohinnan, se tulee halvemmaksi. Yksinkertaista.
Vierailija kirjoitti:
Vituttaa se Kasma koira. Siitä oli vain harmia. Tuli heti jauhelihan tekemisestä mieleen.
Ainoa syy katsoa Kasmasiinia.
Tehtiinkö Kasmakoirasta jauhelihaa vai miten se tähän liittyy?
Minä teen hirvenlihasta, on ilmaista.
Harrastaminen vain maksaa
Vierailija kirjoitti:
Minä teen hirvenlihasta, on ilmaista.
Harrastaminen vain maksaa
Samoin! Ja minä olen se, joka jauhan lihoja metsästysseuran lihavajalla, jotta ei tule jauhetuksi sekaan verisiä lihoja ja ties mitä.
Vierailija kirjoitti:
Tehtiinkö Kasmakoirasta jauhelihaa vai miten se tähän liittyy?
Jos siitä ei tehty, niin olisi pitänyt tehdä. Sellainen maanvaiva se oli.
Varmaan riippuu mitä lihaa siihen käytät.