Vierailija

Hemmetin ärsyttäviä ainakin. Molemmat. Sössömies ja tekoplatinablondi. Kenenkäs sukulaisia nää on?

 • ylös 9
 • alas 15

Sivut

Kommentit (34)

Vierailija

Kaikki ne on samasta Sos.Dem puusta veistetty, osa vasemmasta oksasta. Lisäksi oikeudentaju on korostuneempi kuin normaali ihmisillä, mikä höystetään poliittisella ideologialla. Sitä olen ihmetellyt kun sillä yhdellä juontajatädillä ei ole kuin yksi pari kenkiä. Se on nyt juontanut viimeiset 4 A-Studiota samalla parilla. Onkohan hän Vesikallio tai joku sellainen.

 • ylös 5
 • alas 12
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija

Venäjä-aiheinen haastattelu oli vähän hassu? Vanhasen artikulaatio on vähän epäselkeää minusta muutenkin, mutta juontajamies kommentoi jotenkin tosi hassusti ts tuli olo että heillä oli joku erimielisyys/ymmärryksen vaikeus välillään :D hämmentävä tunnelma

Vierailija

Tuo mies on omituinen! Äsken se "vitsaili", että "kuka hullu lähtee älypuhelimen kanssa metsään?" Siinä oli jossain vitsi, kun se heti sen jälkeen sanoi:"Se oli vitsi, hei haloo, pokemonit!" En tajunnut eikä tajunneet nuo muutkaan juontajat. Katsoivat vähän hitaasti tätä pelleä. Mistähän taas on nämäkin kaivettu.

 • ylös 10
 • alas 0
Vierailija

Missä on uutisten lukija MARJO REIN? Viimeksi ollut aamu-tv lähetyksessä huhtikuussa ja Ylen uutisissakin kesäkuulla. Onko saanut potkut?😂

Vierailija

Vierailija kirjoitti:
Missä on uutisten lukija MARJO REIN? Viimeksi ollut aamu-tv lähetyksessä huhtikuussa ja Ylen uutisissakin kesäkuulla. Onko saanut potkut?😂

Tekee kaikenlaista muutakin, lukee uutisia vain ajoittain. Miksi naurat?

" Rein siirrettiin Ylen marraskuussa 2014 päättyneissä yt-neuvotteluissa lähetystoimittajaksi. Lähetystoimittaja on esiintyvä toimittaja, joka auttaa televisiolähetyksen rakentamisessa ja tekee tarvittaessa studion muita suoria osuuksia, sekä tekee tarvittaessa uutisjuontajavuoroja."

 • ylös 10
 • alas 2
Vierailija

Mies on oikein hyvä juontaja. Tuo nainenhan on ollut jo pidempään aamu-tv:ssä. Kaikkia on mahdoton miellyttää. Kuunnelkaa radiota jos haluatte kuunnella painavampaa asiaa, Yle radio 1 lähettää parasta aamuohjelmaa Suomessa (Ykkösaamu).

Vierailija

Mä tykkään noista juontajista, monenlaista persoonaa saatu mukaan.

Tänä aamuna en ehtinyt vilkaista ketä siellä oli, kun täytyi alkaa heti töitä tekemään (vauvapalstalle silti aina ehtii, ehhehe). Mutta kaikki ne on ihan ok ja en mä ainakaan kaipaa mitään täydellisyyteen hiottua jenkkityylistä keskusteluohjelmaa. :)

Vierailija

Blondi tuijotti äsken omituisesti kameraan, kun joku muu puhui. Tosi amatöörimäistä. Ja epävarma. Epämiellyttävää katseltava ,vaihdoin kanavaa.

Vierailija

Vierailija kirjoitti:
Mieheni sanoi blondista joskus, että ei ole kovin luonnonkaunis ihminen...

Mikähän tarkoitus sillä oli kommentoida tollasta, siis miks ? Keskustellaanko teillä yleisestikin ihmisten ulkonäöstä ?

 • ylös 12
 • alas 2
Vierailija

Teennäistä tää valokuvien katselu ja niiden kommentointi. "Maaginen kuva". "Loistava kuva."

Vierailija

Toi blondihan on melko pygmi, n. 150 cm? Ylipäänsä jotenkin outoja kaikki Ylen aamujuontajat, Sanna Ukkola ylivoimaisesti ärsyttävin. Seukkaa kuulema jonkun persun kanssa ja samalla länkyttää suvakkijuttuja.

 • ylös 11
 • alas 2
Vierailija

No on YLEn aamu-TV parempi, kun on maikkarin lässytys. Mainoksia joka väliin ja eilen aamulla erehdyin kääntään kanavaa just, kun siellä tämä 50 kg "laihtunut" täti trikoissaan jumppasi. Jotain rajaa, vaikka itsekin olen ryhävalas. YLEllä ei sentäs tällaista näytetä.

 • ylös 11
 • alas 1
Vierailija

Vierailija kirjoitti:
Onko tuo Johannes Tabermann sukua Tommy Tabermannille?

Poika.

Eli selittää sitten miten on saanut tuon työn.

Silmiin sattuu

Ei voi muuta kuin ihmetellä, että miksi Yle pistää aamuohjelmaansa epäsiistin, epämiellyttävän ja osaamattoman juipin juontamaan ohjelmaa,- eikö Suomesta löydy siistiä, selkeästi puhuvaa ja sivistyneesti käyttäytyvää toimittajaa juontamaan valtakunnan ykköskanavan aamua? En ole voinut katsoa enää ykköstä aamuisin koska näky tekee pahoinvoivaksi. Maikkariakaan ei voi katsoa enää, kun nuori mimmi lukee läppäri sylissään sohvalta uutisia. Haloo. Mikä kanava nyt voisi tuottaa katsottavia aamuohjelmia selkeine uutisineen? Ei luulisi olevan liikaa vaadittu tässä korkeasti koulutetussa yhteiskunnassa, jossa kuitenkin maksetaan veroa tästä katsomisen ilon mahdollisuudesta.

Sivut

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.
 
Sisältö jatkuu mainoksen alla